VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:01
Reakce na Mutziputzi:

jeežiš, tak "od zahraniční návrhářky, kterou si vybrala" znamená že přes internet si vybrala návrhářku, ne že si z netu objednala šaty, ne?:P

Offline RoSa
10193 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:06
Reakce na :

Jo, takovej ten typ líbivý bloncky, co po šedesátce (no, možná už po padesátce) vypadá jak vopuchlá mařka - a k tomu má řekla bych vcelku dobře našlápnuto...

49376 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:09
Reakce na RoSa:

prostě slovanský typ no. s tím se moc nenadělá, ale takhle tomu jít naproti je skoro škoda. i když...:-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:12

Ježiš vysvětlování nepochopenýho psanýho textu mi tady chybělo, prostě někde jsem četla, že si je našla na internetu, tím mám na mysli, že to neni návrh na míru pro Móňu

20970 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:13

Si troufám tvrdit, že v 60 bude vypadat stále velmi dobře, snad nenakyne

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:37
Reakce na Mutziputzi:

Strasny zada nema, ale nema je ani na predvadeni do techto satu. Mohla by byt soudnejsi, ale je to holt ten rusky nevkusny typ, co se chce predvadet za kazdou cenu

Tohle je taky pekny fotko, vila s pazi selky :)

20970 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:40
Reakce na Tulipe:

Tady je ale zase vidět to selektivní hodnocení, Rihanna je vypasenější, tuplem v jejím věku, ale tady se napíše, že je tlustá a hned poslouchám, že kritizuju normální ženskou s ženskejma křivkama, se soudností jsou na tom obě stejně, až bych řekla že Monika líp, to jsem z toho jelen teda

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 30. července 2017 12:00
Reakce na Mutziputzi:

tak tobě se Monika evidentně líbí, mně přijde hrozná. Rihanna mi přijde hezká, i když momentálně tlustá, Monika je tuctovej typ, kterej mě vůbec nezaujme. Jestli bude v 60 vypadat dobře, podle mě ne, protože dobře nevypadá už teď.

20970 příspěvků moje polička 30. července 2017 12:06

Já jí vnímám takhle a to je řekněme mému stylu blízké, vlasy nemám tolik blond a tužku na oči používám pokud vůbec, tak velmi střídmě, trooošinku mladší jsem))

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. července 2017 15:30
Reakce na :

to je presne, prvni,co me napadne, kdyz ji vidim, je Máša. To je vserikajici. Muze byt stihla, muze byt oplacana az tucna (to taky je), ale je to porad Masa, ikdyz ve fendi od hlavy k pate. Ty tvaricky, napucle rtiky, vlnite kycovite vlasy, naznak dvou bradicek... fujky

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 30. července 2017 17:33
Reakce na jinx:

... k tomu slovník a celkový projev. Michal David, normalizační popová star na svatbě... snad bych i uhodla, že volba padne na něj. To sedí.

20970 příspěvků moje polička 30. července 2017 17:42
Reakce na :

Je takovej typ no, stejně tak Nesvadbová, ta to koriguje podváhou, Monika inklinuje k další Monice tohodle typu - Štikový

20970 příspěvků moje polička 30. července 2017 17:57
Reakce na :

Mimochodem Štiková r.72, Babišová 74

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 30. července 2017 18:01
Reakce na Mutziputzi:

vypadají skoro jako jednovaječný dvojčata! 

49376 příspěvků moje polička 30. července 2017 19:46
Reakce na Mutziputzi:

Si troufám tvrdit, že v 60 bude vypadat stále velmi dobře, snad nenakyne

ja bohuzel presne vim co se stane s tema napuclyma tvarickama vlivem zemske pritazlivosti. podbradkem to

akorar zacina. uriznout to nejde a vycpavat a natahovat.. no treba si

vybere nejakyho sikovnyho opravare:P

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. července 2017 20:30
Reakce na jinx:

to je presne, prvni,co me napadne, kdyz ji vidim, je Máša. To je vserikajici. Muze byt stihla, muze byt oplacana az tucna (to taky je), ale je to porad Masa, ikdyz ve fendi od hlavy k pate. Ty tvaricky, napucle rtiky, vlnite kycovite vlasy, naznak dvou bradicek... fujky

přesně takhle ji vnímám já.

ona kupodivu opravdu nechodí oblékaná nějak extra nevskusně (tedy má úlety), ale mnohé její modely bych po podrobnějším zkoumání opravdu brala všemi deseti...jenže nad tím vším vévodí její hlava, obličej, vlasy a krk, a kvůli tomu působí jako ta máša fakt ve všem.