jeežiš, tak "od zahraniční návrhářky, kterou si vybrala" znamená že přes internet si vybrala návrhářku, ne že si z netu objednala šaty, ne?:P
VIP zjevy
Jo, takovej ten typ líbivý bloncky, co po šedesátce (no, možná už po padesátce) vypadá jak vopuchlá mařka - a k tomu má řekla bych vcelku dobře našlápnuto... ![]()
prostě slovanský typ no. s tím se moc nenadělá, ale takhle tomu jít naproti je skoro škoda. i když...:-)
Ježiš vysvětlování nepochopenýho psanýho textu mi tady chybělo, prostě někde jsem četla, že si je našla na internetu, tím mám na mysli, že to neni návrh na míru pro Móňu
Si troufám tvrdit, že v 60 bude vypadat stále velmi dobře, snad nenakyne
Strasny zada nema, ale nema je ani na predvadeni do techto satu. Mohla by byt soudnejsi, ale je to holt ten rusky nevkusny typ, co se chce predvadet za kazdou cenu
Tohle je taky pekny fotko, vila s pazi selky :)

Tady je ale zase vidět to selektivní hodnocení, Rihanna je vypasenější, tuplem v jejím věku, ale tady se napíše, že je tlustá a hned poslouchám, že kritizuju normální ženskou s ženskejma křivkama, se soudností jsou na tom obě stejně, až bych řekla že Monika líp, to jsem z toho jelen teda![]()
tak tobě se Monika evidentně líbí, mně přijde hrozná. Rihanna mi přijde hezká, i když momentálně tlustá, Monika je tuctovej typ, kterej mě vůbec nezaujme. Jestli bude v 60 vypadat dobře, podle mě ne, protože dobře nevypadá už teď.
Já jí vnímám takhle a to je řekněme mému stylu blízké, vlasy nemám tolik blond a tužku na oči používám pokud vůbec, tak velmi střídmě, trooošinku mladší jsem))

to je presne, prvni,co me napadne, kdyz ji vidim, je Máša. To je vserikajici. Muze byt stihla, muze byt oplacana az tucna (to taky je), ale je to porad Masa, ikdyz ve fendi od hlavy k pate. Ty tvaricky, napucle rtiky, vlnite kycovite vlasy, naznak dvou bradicek... fujky
... k tomu slovník a celkový projev. Michal David, normalizační popová star na svatbě... snad bych i uhodla, že volba padne na něj. To sedí.
Je takovej typ no, stejně tak Nesvadbová, ta to koriguje podváhou, Monika inklinuje k další Monice tohodle typu - Štikový
vypadají skoro jako jednovaječný dvojčata! ![]()
Si troufám tvrdit, že v 60 bude vypadat stále velmi dobře, snad nenakyne
ja bohuzel presne vim co se stane s tema napuclyma tvarickama vlivem zemske pritazlivosti. podbradkem to
akorar zacina. uriznout to nejde a vycpavat a natahovat.. no treba si
vybere nejakyho sikovnyho opravare:P
to je presne, prvni,co me napadne, kdyz ji vidim, je Máša. To je vserikajici. Muze byt stihla, muze byt oplacana az tucna (to taky je), ale je to porad Masa, ikdyz ve fendi od hlavy k pate. Ty tvaricky, napucle rtiky, vlnite kycovite vlasy, naznak dvou bradicek... fujky
přesně takhle ji vnímám já.
ona kupodivu opravdu nechodí oblékaná nějak extra nevskusně (tedy má úlety), ale mnohé její modely bych po podrobnějším zkoumání opravdu brala všemi deseti...jenže nad tím vším vévodí její hlava, obličej, vlasy a krk, a kvůli tomu působí jako ta máša fakt ve všem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí