![]()
VIP zjevy
No prostě, nebudu se s tim crcat a prohlašuju, že AB je u mě v cajku, nevypadá zle, je to schopnej chlap, vtipnej, všechno možný, kdyby se necpal do politiky, nemám proti němu téměř skoro nic![]()
![]()
No co co no!))
Tak vzhledově si myslím, že je Babiš celkem pěkný chlap, ale u mě by teda nesměl promluvit...
no jako neni tlustej a neni plešatej
nesměl by promluvit a musel by asi teda nasadit jinej výraz, no prostě musel by to bejt někdo úplně jinej ![]()
No Babiš se mi ani trošku nelíbí (ani ta jeho monika) ale Craig je fešák, jeden z mála, co se mi fakt líbí
mně připadá babiš jak ten animovaný upír, se špičatými vlasy nad čelem a špičatýma ušima a protáhlým obličejem, a craig mi vždy evokuje ukrajinského bezdomovce, všem jejich fanynkám se omlouvám ![]()
![]()
Kdybych řekla, že Havel se mi líbil jako chlap?
![]()
Kdybych řekla, že Havel se mi líbil jako chlap?
Havel se mi líbil taky.
No moc nelíbil, i když obecně vzhled u chlapa na čelní místa nestavim, jenom mě zajímá jak moc rozhoduje jestli je dotyčnej padouch nebo hrdina![]()
to rozhoduje hodně, nejde to prostě zas tak snadno odpreparovat od sebe, kor když ta tělesná stránka neni nějak extra zářivá
no jako neni tlustej a neni plešatej
nesměl by promluvit a musel by asi teda nasadit jinej výraz, no prostě musel by to bejt někdo úplně jinej ![]()
trefne
v mém případě je padouch či hrdina irelevantní
ani havel mě neuchvátil. (ani dalajláma, pro jistotu
)
zamlada se mi Havelmoc nelíbil, byl takovej naducanej a trochu protivnej, až jako starší. Brada Pitta nesnáším, přijde mi vyloženě hnusnej, vzala jsem ho na milost až když trochu zjetěl :-)
u me nerozhoduje, nelibil, havlovu oblibu u zen si vysvetluju nejakym osobnim kouzlem ktery na dalku nefungovalo asi
mně připadá babiš jak ten animovaný upír, se špičatými vlasy nad čelem a špičatýma ušima a protáhlým obličejem, a craig mi vždy evokuje ukrajinského bezdomovce, všem jejich fanynkám se omlouvám ![]()
![]()
![]()
No prostě, nebudu se s tim crcat a prohlašuju, že AB je u mě v cajku, nevypadá zle, je to schopnej chlap, vtipnej, všechno možný, kdyby se necpal do politiky, nemám proti němu téměř skoro nic![]()
bez ohledu na jakekoliv ostatni charakteristiky, to ze je VSEHO schopnej ho u me absolutne diskvalifikuje. i kdyby byl jinak nekrasnejsi nejuzasnejsi posledni na svete... chlap musi mit pater, charakter.
S Havlem a Bradem jsem na tom stejně, asi nejvíc mi Brad odpudivej přišel v Meet Joe Black. Teď už se mi docela líbí, taky jak mu přibyly vrásky, tak mu to i výrazně líp hraje.
A líbí se mi Charles Bronson, i když byl myslím docela malej (celkově z těch Sedmi statečných bych si asi vybrala :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí