Mohl by ji slušet long bob, těsně pod ramena. Vyžehlený.
VIP zjevy
ja bohuzel presne vim co se stane s tema napuclyma tvarickama vlivem zemske pritazlivosti. podbradkem to
akorar zacina. uriznout to nejde a vycpavat a natahovat.. no treba si
vybere nejakyho sikovnyho opravare:P
Si nemyslim, jak jsem již psala, nejsem úplně nepodobný typ a gravitace neudělala nic, prostě v určitym věku zmizí ten baby fat, nic nevisí, vidím to na sobě, svojí matce, Angelině, Daniele Peštový a dalších krasavicích))), co nebyly v mládí anorektický a s věkem spíš hubnou než by machnovatěly a říkaly, že je to po dětech, prostě geny. Kdyby Monika držela váhu na zdravým minimu a podle mě i vody se zbavila, bude vypadat líp teď a dýl dobře, nesmí prostě zeštikovatět.
Ještě k Babišově svatbě, narazila jsem na tenhle kometář (ten nekomentuju) a fascinovaně zírám na úvodní fotku. ![]()
![]()
no Angelina a Peštová mi fakt nepřijdou podobnej typ jako Babišová...
To neříkám, ale stejný v tom, že zamlada měly takovej naducanej obličej, baby fat prostě a s věkem se jim rysy zvýraznily právě úbytkem toho tuku, ne že jim přibyly 2 brady a syslí tváře.
Nejen ten rantl, celé. Ale s tím sjezdem máš pravdu.
Ještě by pak bylo dokonalý, kdyby jim tam David zazpíval tematickou píseň.
Myslíš jako ten květinovej rantl? Spíš tam seděj jak na sjezdu úvékáesčé si myslím.
něco podobnýho prohlásil manžel při pohledu na tu fotku - že si dobře zaschůzovali ![]()
Já jsem zase přemýšlela, z které strany má nevěstu. ![]()
to je presne, prvni,co me napadne, kdyz ji vidim, je Máša. To je vserikajici. Muze byt stihla, muze byt oplacana az tucna (to taky je), ale je to porad Masa, ikdyz ve fendi od hlavy k pate. Ty tvaricky, napucle rtiky, vlnite kycovite vlasy, naznak dvou bradicek... fujky
Čekal snad někdo, že si ten blb vybere nějakou oduševnělou, sofistikovanou dámu? Resp. že by s ním taková byla ochotná... ehm... ztrácet čas? ![]()
Ježiš a ten obří šutr v prstenu! To se inspirovali rovněž u ruskejch zbohatlíků, ne? ![]()
čoveče, já už jsem to tady v jemných náznacích, páč se bojim, i psala, mně se jako chlap líbí, přijde mi i vtipnej hele, snad se vyhneme dotazu, jestli by se mi líbíl i kdyby se živil jako instalatér...no a dáma jsem perfektní ;-)
dyť vypadá jak ten komixový upír!
V jeho věku?
cože? ![]()
![]()
No prostě, nebudu se s tim crcat a prohlašuju, že AB je u mě v cajku, nevypadá zle, je to schopnej chlap, vtipnej, všechno možný, kdyby se necpal do politiky, nemám proti němu téměř skoro nic![]()
Proti gustu... můj otec je věrná kopie Putina, jen má milejší oči a více se směje a taky s tím žijem :D
No prosim, třeba Daniel Craig je můj absolutní favorit, podobu s Putinem člověk taky nemusí mít moc fantazie aby viděl hned;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí