continuity dokreslit ![]()
VIP zjevy
Janulik03 Jo, to jsem viděla dokonce naživo, ale na wc, tam to asi nikoho nezmátlo.
No mě by to zmátlo! Přijdu, oddechnu si, že tu hostitelé mají výběr kvalitní literatury, a pak ..tapeta!
Chvilku jsem si říkala, že jsme s knihama ve špatném vlakne a teď mě napadá, že jsme asi vyhmatly podstatu celého VIP vlakna:)
Mha jo. Parádu to udělá, na lidi zdálky zapůsobí a při stěhování nedělá problémy :)
Janulik03 Znám z jedné horské kavárny. Tam ničemu nevadí.
999 beletrie česká, světová dle zemí, poezie, atd. Jsem ráda, že při rekonstrukci baráku se jedna místnost stala knihovnou
p.s.po 25letech v 2+1 si přijdu tak trochu rozežraně.
U nás je chaos, ale jen v rámci sekcí. Že to barevně neladí. :D Jinak po sekcích autoři světoví a tuzemští, slovníky, odborná literatura, monografie... Místnost-knihovna by se hodila, na druhou stranu je příjemné kdekoli v bytě se posadit a mít v zorném poli něco ke čtení. :-)
Sweet Potato jjjo horska kaviaren, pohoda
Já k sobě dávám autory a ediční řady, taky se snažím, aby byly v jednom regále podle žánru. Jo a do poličky dávám podle velikosti, abych na ně mohla položit další naležato.
Aranel Za sebou dávám nerada, vadí mi, když na ně nevidím a blbě se s tím pak manipuluje.
999 Něco jako hřbety, odklopilo se to v kuse asi po čtyřech "knihách". Bylo to trapný... Kdyby si koupili knihy v antikvariátu nebo něčí sebrané spisy nechali hezky svázat, ale oni prostě nepočítali s tím, že někdo bude ty knížky brát do ruky.
Tohle jsem kdysi kdesi viděla. Mezi knížkama tahle "tajná schránka" a za tím lahve s alkoholem :)
A tapety v tvare kniznice uz ste videli? Dali si dokonca tu namahu ze police zvyraznili nalepenymi latkami drevenymi.
Nieco na tento sposob.
No co co, někdo si dá tapetu tropickýho ráje, někdo intelektuálního :D
letfenixa doufám, že ses neurazila, to byl jako vtip.
Mha to myslíš vážně?
ty falešné hřbety.. mě nenapadlo že se něco takového prodává/že je po tom poptávka. je fakt že já jsem zvyklá z dětství že obyvák je plný knih a teď je tu vlastně už skoro nemáme, přesunuly se do ložnice což ten malý prostor dost odlehčilo. ovšem "vyzdobit" to atrapami knih to mi přijde tak neskutečně trapný že se fakt zdráhám uvěřit
Jiná Realita preboha, jasné
viktorka_od splavu Já si taky naivně myslela, že atrapy knih najdou uplatnění už jen v dobových detektivkách a únikových hrách.
Ja myslela, ze ty prazdny hrbety slouzi k dumyslnemu maskovani flasky...treba nekde v kancliku ![]()
Lama_z_Lana však jo, stejně jako prázdné šanony ![]()
Lama_z_Lana můj táta kdysi dostal takovou knížku. Byla v ní láhev, chvíli to fungovalo jako vtípek, pak to myslím někam uklidili.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my