paktofonika kus stromu a insta moudro, no jo! nad posteli je bila stena, mela bych doplnit!
VIP zjevy
Aranel o tom nevim a nic dalsiho snad radeji ani vedet nechci!
jinx copak kus dřeva, tohle je vyšší level, z toho mám teda ujímání
Vilemina no nadherne! ![]()
Vilemina je to divný
jinx Hřbetem ke stěně? Tak to je top!
Já teda knihy jedné edice taky vždycky řadila podle barvy (Knihy odvahy a dobrodružství třeba, nebo edice Jiskřičky)
Vilemina To už se řešilo kdysi na mp. Není to můj šálek, ale furt mi to přijde nějak pochopitelnější než knihy hřbetem dozadu.
Ounz je to divný a takový svatokrádežný
Vilemina a hlavně úplně zbytečný!
Sweet Potato Taky řadím podle edice, případně autora. Podle barev by mě porazilo.
Sem se teda podivala, ze je teda mam sestupne podle velikosti a v ramci toho dle edice/autora. Ale casto ta edice je stejno nebo podobne barevna ![]()
Me by teda ciste esteticky iritovalo u tech knizek otocenych hrbetem ke stene, ze vidim ty ohmatany stranky nebo jak to rict. Nebo ja teda nenam zadnou pouzivanou knizku jak novou ![]()
Vilemina To vypada jak vyzdoba do krematoria!![]()
Luna no hnusný to je!
Lama_z_Lana To tady u těch asi nehrozí, to ksou knihy-panny, slovy klasika.
jinx neviem si predstaviť, že musím otočiť každú knihu, aby som zistila, ktorá je tá, ktorú práve hľadám
Za to by ti bydlenka urazila pracky! Takhle rušit kompozici a ještě to ohmatat! ![]()
Knihy hřebetem dozadu je teda fakt úlet!!
To jsem nikdy neviděla....
A jinak, protože dočítám se zpožděním, vzpomněla jsem si ještě na jednu drsnou historku s kritizováním vzhledu. Na podzim jsme měli online třídní schůzky a učitelka se nás na závěr zeptala, co děti, jak se mají-a jedna matka prohlásila, že je to hrůza, dcera (zrovna ji znám, taková šikovná, aktivní holka, sportovní typ...) se jen válí, tloustne a pěkně jí roste zadek! Jako bylo by té holčičky strašně líto, i na třídní bylo vidět, že neví jak reagovat....

jinx to je strašné. A pozerám, že to má zladené ešte i podľa odtieňa strán :D
jinx Je vidět, že ty knížky nikdo nečte, už obrůstaj jakýmsi plevelem :-)
jinx Já to prostě vůbec nechápu. Vždyť tam nejde nic najít, nebo mají ti lidi tak fotografickou paměť, že vědí, kde jaká knížka je? Nebo to má sloužit jen jako dekorace? Když pominu, že to samo o sobě mi přijde absurdní, je to hrozně nepraktická dekorace-velká a drží se v ní prach...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my