Garfie podle me to ma slouzit jako dekorace a jsou proste nevkusni
VIP zjevy
GarfieOno se tím opravdu kromě bydlenek občas baví taky profesionální knihovníci, kteří si prej fakt pamatují, kde která kniha je :o) Alespoň teda podle historek mé kamarádky a bývalé spolubydlící, která knihovnictví na vysoké vystudovala a měla ve zvyku si čas od času přerovnat knihovnu podle nového systému. Duhovou knihovnu měla jednu dobu taky, ale stěžovala si, že její knihy nemají všechny potřebné odstíny ;o)
Torrah ta poslední je ještě dostupná přímo na biggboss. První dvě bych zkusila někde v antikvariátu nebo na aukru, případně v moravské galerii v Brně.
Já Kristelovou přestala sledovat snad před rokem, tak mě teď celkově pobavila. Duhová knihovna, poezie a vůbec, Katka prostě nezklame:D
jinx ježiš, to je blbý ![]()
jinx nádhera ![]()
![]()
DruI Tak musela nakupovat!!
Už to vidím, prosím vás a nějakou světle zelenou knihu byste neměli? Jinak já vlastně taky zhruba vím, kde která kniha je, vlastně chodím na jistotu, ale stejně je to divný!!
prosím vás a nějakou světle zelenou knihu byste neměli?
jestli jo, tak už mám všechny odstíny a můžu se jít chlubit na instáč!
jinx to vypadá divně
Hřbetem ke zdi se pak musí blbě hledat konkrétní kniha. I když, kdoví, jestli ty knížky mají na čtení
jinx Takhle vypada ctenarske peklo
. Navic aby denne behala s prachovkou. Je to jeste ujetejsi nez ta duhova. Uz asi chapu, proc ty holky kupuji odeonky. Sundaji z nich obaly a sestavi duhovou knihovnu ![]()
Tak ja celý život počúvam, že mám nohy do x, neviem, či je v silách človeka zmeniť tento fyzický fakt.
hele,jezdeni na koni dela nohy do o,treba by se to tim vyvazilo!:)(snaha odlehcit blbe kecy)
jinx Já to prostě vůbec nechápu. Vždyť tam nejde nic najít, nebo mají ti lidi tak fotografickou paměť, že vědí, kde jaká knížka je? Nebo to má sloužit jen jako dekorace? Když pominu, že to samo o sobě mi přijde absurdní, je to hrozně nepraktická dekorace-velká a drží se v ní prach...
A nebo ta knihovna nemá zadní stěnu a knihy si vybíráš z vedlejší místnosti //kam ale nikoho cizího nevodíš, protože by viděl ty neestetické hřbety knih//... ![]()
Takhle se to dela,kdyz se na insta prezentujete s homerem,a nechcete,aby navsteva nevidela,ze fskutecnosti mate v knihovne 50odstinu sedi,steelovou a podobne tituly!
euridike Fíha, ty jsi fikaná!!!
To je možnost!!
nellielovett díky, mám objednáno. Tu první jsem viděla někde za 2700 na aukci, to jí teda asi zas až tolik nepotřebuju.
Knihy hrbetem ke zdi jsem nejen nikdy nevidela, ale ani me nenapadlo, ze by to tak nekdo mohl postavit do knihovny. Ja je nemam srovnane vubec, maximalne se snazim mit u sebe neco, co ma vic dilu. A hrbety jsou ven asi proto, ze ty knizky ctu, nektere dokonce i opakovane.
jinx ta posledná knižnica ![]()
Myslím, že ty knihy jsou bez písmenek.... (konec hororu)
nellielovett díky, mám objednáno. Tu první jsem viděla někde za 2700 na aukci, to jí teda asi zas až tolik nepotřebuju.
Mají je i na webu www.trhknih.cz, ale cena taky kolem tří tisíc a víc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my