Ginevra no právě :(
VIP zjevy
Mha Dřív se do knihoven dávaly falešné hřbety. Doba se holt změnila![]()
Já v knihovně chaos úplně nemám, protože v tom počtu knížek, které mám, už bych nikdy žádnou nenašla. Takže nějaké sekce mám :-).
Sweet Potato Ještě jsem to nedávno viděla. U známých, kteří měli krásný pokoj s knihovnou až do stropu jsem se hnala ke knihám... A způsobila trapný moment.
999 taky mám sekce(prof.deformace
), knihy mám teda i po parapetech a tak. Občas me překvapí i čtenáři, co jsou schopni vrátit knihu na regal hrbetem dozadu, a ne, nejsou to děti, u kterých to furt vysvětluju, že teda takto ne![]()
Já mám teda část knihovny podle nakladatelství - Světovou literaturu z Odeonu, romány z Hostu, brožky z Fra. Vypadá to i vedle sebe hezky. Extra poličky mají taky slovníky a lingvistická literatura.
Nicméně už jsem to dopracovala do dvou řad skoro v každý poličce... ta zadní už bejvá mnohem míň organizovaná ![]()
Letos po rekonstrukci bytu jsem vracela knihy do knihovny a rovnala jsem to plus minus podle beletrie / naučná a v rámci toho pak podle žánru a velikosti :)
Kristelovou jsem dlouho neviděla, ale pamatuji si, že tehdy, když byla strašně aktivní a i tady nějaké její posty frčely obden, tak ty Kmeny pořád vystavovala. Asi známka vysokého intelektu :D
A myslím, že lidi, co mají knihy hřbetem dozadu, tak ti je vůbec nečtou :)
Mha Fakt falešný hřbety?
999 Něco jako hřbety, odklopilo se to v kuse asi po čtyřech "knihách". Bylo to trapný... Kdyby si koupili knihy v antikvariátu nebo něčí sebrané spisy nechali hezky svázat, ale oni prostě nepočítali s tím, že někdo bude ty knížky brát do ruky.
Mha To jsem ještě nikdy neviděla. Fakt trapný.
999 beletrie česká, světová dle zemí, poezie, atd. Jsem ráda, že při rekonstrukci baráku se jedna místnost stala knihovnou
p.s.po 25letech v 2+1 si přijdu tak trochu rozežraně.
Mha Ale to je možná důvod, proč maj ty bydlenky knihy ořízkou dopředu. Ony jsou přece intelektuálky s reálnýma papírovýma knihama, žádný falešný hřbety jako ti ostatní!
999 Trapně jsem si připadala já, protože jsem jim pokazila dekoraci![]()
A tapety v tvare kniznice uz ste videli? Dali si dokonca tu namahu ze police zvyraznili nalepenymi latkami drevenymi. ![]()
Nieco na tento sposob.

Janulik03 Jo, to jsem viděla dokonce naživo, ale na wc, tam to asi nikoho nezmátlo. ![]()
Isca Jo takhle to je. Teď už poznám opravdoveho intelektuála!
Janulik03 to je peklo! Tyhle věci jako něco.
Janulik03 a ty prazne hřbety si muzes doplnit podle vlastního vkusu? ![]()
Garfie ja v hale aj s kreslom a lampou na citanie. No nedalo sa citat ale vstup posobil na prvy pohlad impozantne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my