No ale plešatost je valzanś na y chromozom, u ženje extremně vzácná (pravá plešatost)
VIP zjevy
babiš vypadá fakt divně v tričku. na těch volebních plakátech, kde mu ho navlékli, jakože asi jak je cool a free, mě to úplně znervózňovalo. v košili ještě celkem ok.
Mě se z výše zmíněných nejvíc líbil Havel, ne tak zevnějškem (to, přiznejme si, nikdy nic moc), ale spíš tím, že měl jakési kouzlo bezstarostnosti, nadhledu, sebeironie, lehkosti.
No, mně se taky líběj i tlustý, když má tzv charizma, tak odpustim cokoli, ale ty prozření no..no hormony ![]()
jj, to jen že mi to přijde vtipný, když někdo, kdo fakt na tý hlavě nemá nic, říká někomu s afrem, že má vlasy po něm :-D
Asi jako když jinej muj echt blonďatej kamarád u porodu hlasitě vykřikoval, jak má dítě tmavý vlasky po něm...:-D
No, mně se taky líběj i tlustý, když má tzv charizma, tak odpustim cokoli, ale ty prozření no..no hormony ![]()
no...právě ![]()
Jo to je dobrý no, holka musí bejt trochu nervozní
mi taky! mam na borce takovej ten stereotypni vkus, jakoze treba nejaky "krasny vlasy" me fakt nebere, panc mi to neprijde jako dostatecne muzny :D
no nic ![]()
pro mě ne nutně, třeba takový kapitán picard mohl mít klidně hlavu jak koleno a na sobě asexy legíny, a stejně ![]()
A mně je úplně šumák jak chlap vypadá, úplně nesnášim ty, co to na první pohled řeší, takový ty vyfoukaný vlasy co přidával 10 čísel jsou nejvíc ekl
No přesné, takový ty typy s dlouhejma vlnitejma vlasama - ježiši nee ![]()
Třeba takovej Karel Hála zamlada...
jedinej tlustej, kterej se mi libi, je ludek stanek. coz mi pripomina, ze jsem si minulej tejden zapomnela pustit jeho porad ![]()
No ale ty vlasy jeho
![]()
No nejen kvetinový děti, von je to pak takovej specifickej vlasatej druh, já je nazývám pro sebe 'milovník'
No přesné, takový ty typy s dlouhejma vlnitejma vlasama - ježiši nee ![]()
![]()
Ale pravda,Bon jovi se mi libil az po ostrihani.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí