Jiná Realita Ňuňuňu![]()
VIP zjevy
Existuje niečo ako závislosť na odhaľovaní sa? Nepríde mi úplne fajn sa takto premávať po ulici v zime, či už zo zdravotného alebo estetického hľadiska.

paktofonika já na to koukala, jednak teda vypadá strašně (takový trošku závozník z pivovaru, mi přijde) a jednak je mi strašně protivný ten pocit holého těhotného pupku. Jakože jsem v těhotenství měla tendenci to děcko vevnitř "chránit" a ne vystrkovat...
paktofonika kdo to je?
Z toho slovníku se mi chce zvracet.
Zarinya Emily Ratajkowski. Taka americká verzia Verešovej. ![]()
paktofonika jeste je mozny, ze kdyz vysla, mela tu mikinu a triko pres bricho, ale vyhrnulo se to....ale jako nezastavam se no:D
711990 noo môžem sem dat asi 10 iných fotiek kde vidno, že tak išla po ulici dlhšiu dobu. Tuto si na tom odhalením bruchu dokonca drží i ruku, to by si asi všimla.

711990 To by ale mela tu mikinu nekde nahrnutou a to nema. Asi je zvykla, ze neco proste musi mit odhalenyho. Dite bude ale otuzily! ![]()
paktofonika ups![]()
paktofonika myslím, že pro tuto paní by tu závislost měli zavést do zavislostního katalogu, to fakt není možný
Už se nemůžu dočkat nahých fotek po porodu.
paktofonika to je tuším nejaká móda teraz alebo čo. S odhaleným bruchom chodieva von aj Chiara Ferragni, a ešte som to na komsi videla ale už si nespomeniem. Ja neviem, mne sa to dosť prieči, ako Pavlena hovorí, dieťa som tiež mala tendenciu chrániť, neviem si predstaviť behať v zime a snehu s holým bruchom po ulici
betsey no já ani v létě.
Pinot Noir no to tiež ![]()

Super matka Tereza. Proc???
stes nevim,kdo to je,ale ma hrozne skarede polozene obklady.
Jiná Realita chacha. Tereza Ramba
Jiná Realita akorat ze takhle se spravne pokladaj metro dlazdicky. Na tom zachode je to ale takovy nejaky vosklivy
711990 protože to je malá mockrát zalomená plocha a navíc tam škaredě neladí to splachovadlo, které je symetrické, ale obklad za ním ne.
nevím, jestli se takhle metro pokládá normálně správně, ale tady bych ho teda rozhodně položila symetricky. mě by to znervózňovalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my