Jiná Realitanemuzu najit spravnej obrazek, ale prave metro se vetsinou dava spara vzdycky do 1/3 te dlazdicky nad tim, coz oni maj, ale presne jak pises, to splachovadlo tomu dodava teda dost divokej vzhled. Jinak my mame treba v kuchyni ten nespravnej zpusob, na poloviny.
VIP zjevy
stes To auto tam tomu diteti naaranzoval fotograf ale, jinak by si pri vjezdu urazilo zrcatka, ma to dost na knop ![]()
Zaujimave s tou 1/3, to som nevedela, ale nasla som priklad. Mozno by to vyzeralo lepsie, ak by bolo vidno cely obklad neprekryty postavou, ale mne sa to takto (u pani/slecny T., neviem o koho ide) nepaci hlavne asi kvoli malemu priestoru, ako je vidno rozne dlzky na lavej a pravej strane po rohoch, a zaroven tak blizko seba...

Bomba! Já se na parfu naučím i o obkladech ![]()
Jiná Realita máš naprostou pravdu, pojmenovala jsi precizně všechno, co na tý fotce bodá do očí.
marieu Tohle se mi na parfu líbí, že se dozvídám stále nové věci. I když si myslím, že se nic nového nedozvím, lup, a dá tam někdo báseň nebo obkládačky.
marieu Tohle se mi na parfu líbí, že se dozvídám stále nové věci. I když si myslím, že se nic nového nedozvím, lup, a dá tam někdo báseň nebo obkládačky.
Presne. Obcas si vycitam, kolik času trávim čtením Parfu, ze promrhany cas, ale fakt tu clovek narazi na uzitecne nebo zajimave informace.
Makara ehm, tak já přidám jednu užitečnou informaci, bez které bychom se tu neobešly/i. Rovnou i s hádankou. Povídala mi dnes kamarádka vtipnou historku, koho myslíte, že napadlo vypustit komplet celý bazén před barák na využívanou obecní komunikaci, když je v noci 15 pod nulou? ![]()
Napovím. Je to zde hojně zastoupený svatbu plánující pár.
Malenge Nene![]()
Sweet Potato jojo
chtěla bych vidět ty mozkové pochody, vážně moc!
Malenge
tak tento typ zajimavosti jsem přesně myslela. Jen nevím, koho tím ohromím...V mé bublině se teda neznemožním, když to nebudu vědět. Ale pravda, myslím, že diky večerům na Parfu jsem uhádla.
Malenge já nevím, o koho jde! Nemůžeš hodit nějakou další indicii prosím? :)
bram žejo, nebo neusnem...
Malenge Svatba bude v podobě lední revue? ![]()
VVemola a Lela beztak.
bram Aranel Catherinne jasně, holky, takže: bijec a silikonová kráska ![]()
dobrou noc!
Malenge uff, dobrou
Aranel já doufám, že se tam žádný chudák nezmrzačil. Kamarádka teda říkala, že dojet domů je nemožné. Tak asi nějak doklouzali no.
Děkuji :))

Už tu dlouho nebyl a nějak na mě vyskočil
Malenge Až se Lela na tom rozplácne, díky těm silikonům si neublíží. To je vynález!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my