Sweet Potato Tak tohle se mi zdá také ošklivé. Ale někdy má i věci, co jí sluší.
Tohle je hybrid mezi polyesterovým kostymkem soudruzky učitelky a úborem na spartakiadu.
Sweet Potato Tak tohle se mi zdá také ošklivé. Ale někdy má i věci, co jí sluší.
Tohle je hybrid mezi polyesterovým kostymkem soudruzky učitelky a úborem na spartakiadu.
Jiná Realita taky se mi kombinace modra/cervena nelibi,ale horsi to neni.![]()
Zarinya jako nosi i mnohem horsi modely,to kazdopadne!
Sweet Potato tak už se nedivím, že z toho mají ty internet srandu. To je hrozný úplně stejně.
Dnes jsem četla na FB nějaký vtip.
Kdo je podle vás nejpritazlivejsi česká ministryni financí? A proč je to právě Alena Schillerova?
Karja tyto vtipy bez volby teď hrozně frčí. Já mám tento.

Karja ted nevim,jestli je to vtip fyzikalni,nebo mi neco unika![]()
To oblečenie je des, ale ten jej pohľad. Normálne vidím, ako sa nám všetkým smeje, ale je možné, že som už paranoidná.

paktofonika neviem prečo, ale čímsi mi pripomína profesorku Umbridgeovú
Jiná Realita Díky za nápovědu, konečně jsem to pochopila ![]()
betsey Umbridgeova mi u ni naskakuje taky
paktofonika on tomu jeste pomaha ten jeji povyseny prednes: mile deticky z materske skolky, jste nesvepravne, my vsechno delame dobre, nechapu proc se me na to ptate, jdete si hrat a nas nechte pracovat...
Lamicka Způsob, jak mluví, je tisíckrát horší než všechny ty fotečky.
Lamicka presne!
Lamicka přesně ten její chápavý přednes![]()
Lamicka Přesně!!!
Sweet Potato Tak ovšem v Turkmenistánu bych tě ráda viděla! Já v Sierra Leone, ale neopouštím dnes dům. :-)
No a přesně ten její projev perfektně funguje na cílovou skupinu. Mluví tak že se i vobycejny člověk cítí být středem jijiho zájmu. Protože to zaujate a srozumitelně vysvětluje. Ona totiž perfektně rozumí financim![]()

krotitelka módy, prostě ![]()
paktofonika to je hodně sugestivní, co naznačuješ s tím pohledem.
Sweet Potato Schillerová a Maláčová na nás mluví jak na pitomce.
Beranka Jo, na hodný, ale blbý děti. Chtěla jsem napsat malý, ale tak malý děti nejsou.
alice bendová, moje guilty pleasure, je zasnoubená.
předesílám, že předtím opakovaně dávala najevo, že ona se přece vůbec zasnubovat nechce, a je strašně šťastná tak, jak je.
no a pak se její o 12 let mladší zajíc nějak rozhoupal, daroval jí hodně diamantů, a ona to veřejně okomentovala slovy: "To Ti to trvalo,Ty můj blboune nejapnej. A nejsi vůbec romantik, ale ten prstýnek je pohádkovej a náramnickej. Tak přátelé, já jsem na mladý kolena zasnoubená
musím říct, že přestože o jejím příteli nevím vůbec nic, myslím si, že je skutečně blboun nejapnej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.