ma jich docela dost, ne? :D

No přesne bon jovi - hruuuza
no jasně, yul! jak jsem na něj mohla zapomenout. toho bych brala hned :)
Práve az moc ![]()
von neni krasavec. a vlastne, kdyby nebyl treskute vtipnej, tak bych o nej ani nezakopla. mne se vlastne "libi" spis tim, kdyz otevre hubu a tim, co z ni pada, nez tim jak vypada :D
aha :D ja jsem spis v tymu vlasacu. plesatej se mi libi jen jeden, ale spis kvuli tomu, ze ma hezky zuby a je hrozne milej :D
Tak von je ten vostrej charismatickej intelektuál, von nepotřebuje úpravu zjevu (stejně jako novotný) neasi..
No každej má nějakej vkus
ale to, jakej ten dotyčnej je povahově, je pro mě taky důležitý, to máme společný..
Rodriguez je v pohodě.
Jo, má charisma.
bez vlasů vypadal líp :)
Dlouhý, polodlouhý, krátký nebo pleš... aniž bych se dopředu vymezovala, tak nějak se stalo, že jsem v žádným plešatym nenašla zalíbení (na plátně i v životě). I kudrnatci na mě působí podobně, v podstatě až asexuálně.
Klidně polopleš i pleš, jen ať proboha nemá přehazovačku!
Já radši chlapy s hlavou jak koleno než dlouhovlasé. Co se mi ekluje úplně, je chlap s mikádem ![]()
čoveče, já už jsem to tady v jemných náznacích, páč se bojim, i psala, mně se jako chlap líbí, přijde mi i vtipnej hele, snad se vyhneme dotazu, jestli by se mi líbíl i kdyby se živil jako instalatér...no a dáma jsem perfektní ;-)
Vtipnej!
To snad i ten instalatér by byl zábavnější - dyk tenhle tvor nedá dohromady kloudnou větu... kromě pár (neustále se opakujících) skřeků ve všetkoslovenštině ![]()
O vzhledu se snad není třeba příliš šířit - takovej zločineckej, křiváckej ksicht se vidí jen málokdy. Potkat ho, pevně si přidržím šrajtofli, i kdybych o něm nevěděla nic!
Inu, nepopraly bychom se o něj ![]()
Ovšeeeem)))

Ono je to ještě výživnější ve spojení s komentářem - Františka zaperlila.
"To, co popírá i sebemenší zdání dobrého vkusu jsou nohy obepínající, štepovanými sámky zdobené, nad kotníky ohrnuté černé ponožky odhalující a kamaše baletního mistra suplující džínsy. Takové kalhoty by na provinčním mejdánku odepsaly i čtyřprocentního jinocha. Natož prestižního prognostika, jenž rozepnutými přezkami bot tragikomickou etudu Faunova pozdního odpoledne dokonal." ![]()
A pak, že s věkem přichází moudrost....
A pak,že s věkem přichází moudrost...
Také se říká Staré žití,rozum v ř.ti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.