VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mermaid
příspěvků moje polička 29. března 2021 10:02
Reakce na Sweet Potato:

https://www.extra.cz/extra-host-agata-hanychova-po-pracharovi-ma-dcera-herecky-talent-a-take-neni-moc-hezka-doufam-ze-z-toho-vyroste
Kráva, pardon.

​Tak ano, je to nevhodné vyjádření, ale zase na druhou stranu, fakt všechny děti nejsou hezké a roztomilé a kdo to tvrdí, tak je pokrytec.

Offline Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 29. března 2021 10:16

Mermaid OMG

Offline stes
9151 příspěvků moje polička 29. března 2021 10:17

Mermaid to nejsou. Viz. dcera jedne slovenske sexice. Ale aby znama osoba takhle verejne oznacila vlastni dite, je otřesný. Byť má tak trochu pravdu. Mlceti zlato.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. března 2021 10:31
Reakce na Sweet Potato:

Ach jo. Je mi ho líto. A děsí mne reakce, které už se objevují na netu.

​Já teda zatím četla samý pochvalný, charita a tak. O propagaci číny, Zemana ani Ň. Tak o mrtvých jen dobře.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 29. března 2021 10:32

Pinot Noir otřásat se nad tím můžeš, jak chceš, ale prostě je to tak

Offline Sweet Potato
40182 příspěvků moje polička 29. března 2021 10:34

Mermaid

To bude bezva, až se dozví, co o ní vlastní matka vykládala do médií.

Offline Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 29. března 2021 10:39

Mermaid tady ale přece vůbec nejde o to, jak které dítě vypadá, ale o to, co o vlastním dítěti vykřikuje matka. O škodách, které tyhle blbé kecy rodičů napáchají, se tu po birkenách diskutuje snad nejčastěji. Tyhlety pravdy si strč s dovolením někam.

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. března 2021 10:41

Mermaid Tak rict to kamaradce u kafe je ok, ale do medii? Kde si to dite precte. To je proste dno!

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 29. března 2021 10:43

Jos člověče, snad ani kamarádce u kafe ne, a to si nemyslím, že jsou moje děti dokonalé.

Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 29. března 2021 10:43

continuity taky. Přesně tohle mě napadlo. 

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 29. března 2021 10:49
Reakce na Sweet Potato:

Ach jo. Je mi ho líto. A děsí mne reakce, které už se objevují na netu.

​No, daly se čekat s jistotou. Sůl země se raduje z lichvářova konce

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. března 2021 10:53

marieu Tak nejak zaobalene si to umim jeste predstavit. Taky jsem driv prohlasovala, ze mit devce, tak to po nas s muzem moc nevyhraje. Samozrejme s nadsazkou. Ale do medii se ta nadsazka ztrati a zustane pro dite jen to traumatizujici. 
Dadoo Moc o nem nevim, nechci byt konkretni, ale vlozil spoustu penez i do dobrych projektu. A strasne krasne se staral o rodice. Snad deleni majetku a vlivu projde bez zadrhelu. Slecna dcera ma za partnera dalsiho znameho multimiliardare, tak treba spoji imperia. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 29. března 2021 10:55

Jos Pinot Noir prosím vás, četly jste vůbec ten rozhovor nebo jen ten titulek? Rozhodně Agáta neřekla "dcera je ošklivá", ale něco v tom smyslu, že je po Prachařovi, je zatím jako kluk,  ale že snad z toho vyroste. Na tom tedy nespatřuju nic tak pobuřujícího, aby se z toho ta holka za 5 let musela hroutit

Offline Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 29. března 2021 10:57

Mermaid právě že jsem to četla a připadá mi to hrozné.

Offline baltik
4968 příspěvků moje polička 29. března 2021 10:58
Offline Jos
příspěvků moje polička 29. března 2021 10:59

Mermaid Cetla jsem tu danou cast rozhovoru, a pise tam dost odsuzujici veci na adresu vlastni dcery. Ze doufa, ze z toho holka vyroste atd. 

Offline Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 29. března 2021 11:00

baltik ano, mám pocit, že právě Mermaid to vůbec nečetla.

Offline notna
9391 příspěvků moje polička 29. března 2021 11:01
Reakce na Mermaid:

​Tak ano, je to nevhodné vyjádření, ale zase na druhou stranu, fakt všechny děti nejsou hezké a roztomilé a kdo to tvrdí, tak je pokrytec.

​Asi budu pokrytec. nemůžu si vzpomenout, že bych u nějakého dítěte si pomyslela, že není hezké. Ale jsem si vědoma, že moje chápání v tomto pokulhává. Mám problém i u soutěží krásy s porovnáváním, kdo je hezčí. Nikdy jsem to nepochopila. Dcera Agáty mi přijde netuctová a podobná na tatínku a Agátinu babičku. že není hezká mě teda nenapadlo.

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 29. března 2021 11:05

Jos Víc než danou část rozhovoru jsem taky nezvládla, to se nedá. A zaskočilo mě už to několikrát opakované, je zlá. Vpodstatě píše, už ve třech letech je mrcha po mně, ale jestli se tím jako chlubí nebo co to má být...? Každopádně o vlastním dítěti mi to připadá do médií strašidelný, ty poznámky o vzhledu už byly pro mě vlastně bonus k tomuhle

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 29. března 2021 11:06

Pinot Noir mně to připadá nevhodné podle toho titulku, ale v kontextu celého rozhovoru tam nic tak hrozného nespatřuju. Agáta prostě mluví "jak jí zobák narostl"