Tak ano, je to nevhodné vyjádření, ale zase na druhou stranu, fakt všechny děti nejsou hezké a roztomilé a kdo to tvrdí, tak je pokrytec.
VIP zjevy
Mermaid OMG ![]()
Mermaid to nejsou. Viz. dcera jedne slovenske sexice. Ale aby znama osoba takhle verejne oznacila vlastni dite, je otřesný. Byť má tak trochu pravdu. Mlceti zlato.
Ach jo. Je mi ho líto. A děsí mne reakce, které už se objevují na netu.
Já teda zatím četla samý pochvalný, charita a tak. O propagaci číny, Zemana ani Ň. Tak o mrtvých jen dobře.
Pinot Noir otřásat se nad tím můžeš, jak chceš, ale prostě je to tak ![]()
To bude bezva, až se dozví, co o ní vlastní matka vykládala do médií.
Mermaid tady ale přece vůbec nejde o to, jak které dítě vypadá, ale o to, co o vlastním dítěti vykřikuje matka. O škodách, které tyhle blbé kecy rodičů napáchají, se tu po birkenách diskutuje snad nejčastěji. Tyhlety pravdy si strč s dovolením někam.
Mermaid Tak rict to kamaradce u kafe je ok, ale do medii? Kde si to dite precte. To je proste dno!
Jos člověče, snad ani kamarádce u kafe ne, a to si nemyslím, že jsou moje děti dokonalé.
continuity taky. Přesně tohle mě napadlo.
Ach jo. Je mi ho líto. A děsí mne reakce, které už se objevují na netu.
No, daly se čekat s jistotou. Sůl země se raduje z lichvářova konce ![]()
marieu Tak nejak zaobalene si to umim jeste predstavit. Taky jsem driv prohlasovala, ze mit devce, tak to po nas s muzem moc nevyhraje. Samozrejme s nadsazkou. Ale do medii se ta nadsazka ztrati a zustane pro dite jen to traumatizujici.
Dadoo Moc o nem nevim, nechci byt konkretni, ale vlozil spoustu penez i do dobrych projektu. A strasne krasne se staral o rodice. Snad deleni majetku a vlivu projde bez zadrhelu. Slecna dcera ma za partnera dalsiho znameho multimiliardare, tak treba spoji imperia.
Jos Pinot Noir prosím vás, četly jste vůbec ten rozhovor nebo jen ten titulek? Rozhodně Agáta neřekla "dcera je ošklivá", ale něco v tom smyslu, že je po Prachařovi, je zatím jako kluk, ale že snad z toho vyroste. Na tom tedy nespatřuju nic tak pobuřujícího, aby se z toho ta holka za 5 let musela hroutit
Mermaid právě že jsem to četla a připadá mi to hrozné.
Mermaid Cetla jsem tu danou cast rozhovoru, a pise tam dost odsuzujici veci na adresu vlastni dcery. Ze doufa, ze z toho holka vyroste atd.
Tak ano, je to nevhodné vyjádření, ale zase na druhou stranu, fakt všechny děti nejsou hezké a roztomilé a kdo to tvrdí, tak je pokrytec.
Asi budu pokrytec. nemůžu si vzpomenout, že bych u nějakého dítěte si pomyslela, že není hezké. Ale jsem si vědoma, že moje chápání v tomto pokulhává. Mám problém i u soutěží krásy s porovnáváním, kdo je hezčí. Nikdy jsem to nepochopila. Dcera Agáty mi přijde netuctová a podobná na tatínku a Agátinu babičku. že není hezká mě teda nenapadlo.
Jos Víc než danou část rozhovoru jsem taky nezvládla, to se nedá
. A zaskočilo mě už to několikrát opakované, je zlá. Vpodstatě píše, už ve třech letech je mrcha po mně, ale jestli se tím jako chlubí nebo co to má být...? Každopádně o vlastním dítěti mi to připadá do médií strašidelný, ty poznámky o vzhledu už byly pro mě vlastně bonus k tomuhle![]()
Pinot Noir mně to připadá nevhodné podle toho titulku, ale v kontextu celého rozhovoru tam nic tak hrozného nespatřuju. Agáta prostě mluví "jak jí zobák narostl"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my