nejakej model brock o'hurn. mne se jeho nos docela libi. ale muj nazor neni podstatnej, protoze ja jsem vseobecne znama tim, ze mam na chlapy naprosto silenej vkus. resp. libej se mi chlapi, ktere ostatni zensky oznaci za hnusaky nebo naopak zzestily buzny :D
VIP zjevy
no tak to samozřejmě taky ne ![]()
já prostě jsem ten typ, co má rád přirozené muže, nic vyumělkovaného, ani zas nějaké páchnoucí neoholence, ale takový normální střed. žádné extrémy, lokny v culíku po lopatky, nagelované ježky...i v oblékání. ani ne trek style, ale zas když má na klopě brož a ráno ladí ponožky k hrnku, tak je to taky tooo much ![]()
Tím mě strašlivě irituje Al Pacino. Ten nedá bez natupírovaný kštice ani ránu. Ani teď, kdy už se vlastně o kštici nedá hovořit... Děs.
Jo ladící ponožky! Jo, mě poslední dobou iritujou ponožky. Boha jeho, to už je tak vokoukaný, když se vyhrnou chlapci ve dvanáct z těch korporátů na oběd a teď má 90 % z nich nějaké supr čupr koukající ponožky. To už radši ponožku s dírou než toto!
Adrian Mole ![]()
Doufám, že ten dresscode znamená - ponožky tmavé a ne ponožky ladící ke kravatě. No mě se z toho uplně navalilo teď....
Tím mě strašlivě irituje Al Pacino. Ten nedá bez natupírovaný kštice ani ránu. Ani teď, kdy už se vlastně o kštici nedá hovořit... Děs.

Ach jo. ![]()
Za me si udelejte carku u dlouhovlasejch. Jak ma chlap dlouhy vlasy, tak ten zbytek je uz skoro jedno :-)
kdyz uz jsme u tech dlouhovlasejch... ![]()
![]()
Mě teda obyčejně dlouhý vlasy u chlapů nevadí, ale tyhle drdůlky mi přijdou totálně asexuální. Tenhle mít na sobě flanelku, tak přesně zapadá do kategorie "městský dřevorubec co v životě nebyl v lese"........
Další kategorie jsou chlapi zvyklí nosit dlouhé vlasy, co se nejsou schopni smířit s tím,ž e ty vlasy už na to nemají kvalitu (prostě je vidět, jak řídnou)........ A ustupující vlasy vzadu s culíkem to je prototyp slizouna ![]()
manželovi teda vlasy ustupují dost solidně, takže se ho snažím kočírovat na čím dál kratší sestřih (nikdy nenosil dlouhé, ale to cos e sneslo před 3 rokama už prostě teď začíná vypadat jak přehazovačka)..... zajímavé je, že vousy má naprosto husté ![]()
no tak to samozřejmě taky ne ![]()
já prostě jsem ten typ, co má rád přirozené muže, nic vyumělkovaného, ani zas nějaké páchnoucí neoholence, ale takový normální střed. žádné extrémy, lokny v culíku po lopatky, nagelované ježky...i v oblékání. ani ne trek style, ale zas když má na klopě brož a ráno ladí ponožky k hrnku, tak je to taky tooo much ![]()
Mám to v podstatě stejně ![]()
"A ustupující vlasy vzadu s culíkem to je prototyp slizouna
"
Jak to čtu, hned se mi vybavil.

Koukám jak se to tu rozjelo a vy o chlapech a né o VIP zjevech..!
Za mě tedy dlouhé upravené vlasy ANO, dokonce i drdůlky vítány. Pleš či vyholeno je pro mě asexuální (byť kamarádky taky argumentují tím testoteronem). Jedinou výjimku na vyholeno měl jeden můj dlouholetý obdivovatel, už bohužel není mezi námi...
Ale ten to nadehnal obrovským charismatem a vtipem..
Já radši chlapy s hlavou jak koleno než dlouhovlasé. Co se mi ekluje úplně, je chlap s mikádem ![]()
...a s úzkou čelenkou..brrrr
Ponožky s dierou, to je ono! To si rýchlo patentuj, nech z toho máš výnos budúce leto!!!
Silonky s dierou bol tiež jeden čas hit sa mi zdá...
Dlouhovlasý říkáš? ![]()

Jedinou vyjimku z dlouhovlasejch ma Jon Snow, ale az od sedme rady, kde se z nej konecne zacal klubat trochu chlap.
No a pak este eventuelne par hipsterteroristu by se naslo, proste ten orientalismus mam jak z praku ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí