VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 13:31
Reakce na Luna:

nejakej model brock o'hurn. mne se jeho nos docela libi. ale muj nazor neni podstatnej, protoze ja jsem vseobecne znama tim, ze mam na chlapy naprosto silenej vkus. resp. libej se mi chlapi, ktere ostatni zensky oznaci za hnusaky nebo naopak zzestily buzny :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 13:33
Reakce na Mutziputzi:

no tak to samozřejmě taky ne 

já prostě jsem ten typ, co má rád přirozené muže, nic vyumělkovaného, ani zas nějaké páchnoucí neoholence, ale takový normální střed. žádné extrémy, lokny v culíku po lopatky, nagelované ježky...i v oblékání. ani ne trek style, ale zas když má na klopě brož a ráno ladí ponožky k hrnku, tak je to taky tooo much 

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 13:33
Reakce na Mutziputzi:

Tím mě strašlivě irituje Al Pacino. Ten nedá bez natupírovaný kštice ani ránu. Ani teď, kdy už se vlastně o kštici nedá hovořit... Děs.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 13:38
Reakce na Jiná Realita:

Jo ladící ponožky! Jo, mě poslední dobou iritujou ponožky. Boha jeho, to už je tak vokoukaný, když se vyhrnou chlapci ve dvanáct z těch korporátů na oběd a teď má 90 % z nich nějaké supr čupr koukající ponožky. To už radši ponožku s dírou než toto!

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 13:43
Reakce na :

Adrian Mole

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 13:44
Reakce na :

Doufám, že ten dresscode znamená - ponožky tmavé a ne ponožky ladící ke kravatě. No mě se z toho uplně navalilo teď....

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 13:54
Reakce na razorblade:

kdyz uz jsme u tech dlouhovlasejch... 

spíš tohle, například... 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 13:57
Reakce na barbucha:

Tím mě strašlivě irituje Al Pacino. Ten nedá bez natupírovaný kštice ani ránu. Ani teď, kdy už se vlastně o kštici nedá hovořit... Děs.

Ach jo. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 14:37

Za me si udelejte carku u dlouhovlasejch. Jak ma chlap dlouhy vlasy, tak ten zbytek je uz skoro jedno :-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 14:41
Reakce na moora:

seženu vám číslo 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 14:47
Reakce na razorblade:

kdyz uz jsme u tech dlouhovlasejch... 

Mě teda obyčejně dlouhý vlasy u chlapů nevadí, ale tyhle drdůlky mi přijdou totálně asexuální. Tenhle mít na sobě flanelku, tak přesně zapadá do kategorie "městský dřevorubec co v životě nebyl v lese"........

Další kategorie jsou chlapi zvyklí nosit dlouhé vlasy, co se nejsou schopni smířit s tím,ž e ty vlasy už na to nemají kvalitu (prostě je vidět, jak řídnou)........ A ustupující vlasy vzadu s culíkem to je prototyp slizouna

manželovi teda vlasy ustupují dost solidně, takže se ho snažím kočírovat na čím dál kratší sestřih (nikdy nenosil dlouhé, ale to cos e sneslo před 3 rokama už prostě teď začíná vypadat jak přehazovačka)..... zajímavé je, že vousy má naprosto husté

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 14:49
Reakce na Jiná Realita:

no tak to samozřejmě taky ne 

já prostě jsem ten typ, co má rád přirozené muže, nic vyumělkovaného, ani zas nějaké páchnoucí neoholence, ale takový normální střed. žádné extrémy, lokny v culíku po lopatky, nagelované ježky...i v oblékání. ani ne trek style, ale zas když má na klopě brož a ráno ladí ponožky k hrnku, tak je to taky tooo much 

Mám to v podstatě stejně

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 15:01
Reakce na A666:

"A ustupující vlasy vzadu s culíkem to je prototyp slizouna "

Jak to čtu, hned se mi vybavil. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 15:12

Koukám jak se to tu rozjelo a vy o chlapech a né o VIP zjevech..!

Za mě tedy dlouhé upravené vlasy ANO, dokonce i drdůlky vítány. Pleš či vyholeno je pro mě asexuální (byť kamarádky taky argumentují tím testoteronem). Jedinou výjimku na vyholeno měl jeden můj dlouholetý obdivovatel, už bohužel není mezi námi...  Ale ten to nadehnal obrovským charismatem a vtipem..

Offline Beranka
423 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 16:06
Reakce na Pinot Noir:

Já radši chlapy s hlavou jak koleno než dlouhovlasé. Co se mi ekluje úplně, je chlap s mikádem 

...a s úzkou čelenkou..brrrr

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 16:07
Reakce na Karja:

Ponožky s dierou, to je ono! To si rýchlo patentuj, nech z toho máš výnos budúce leto!!!

Silonky s dierou bol tiež jeden čas hit sa mi zdá...

Offline 999
19829 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 16:18
Reakce na moora:

Dlouhovlasý říkáš? 

Online Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 16:23

Jedinou vyjimku z dlouhovlasejch ma Jon Snow, ale az od sedme rady, kde se z nej konecne zacal klubat trochu chlap.

No a pak este eventuelne par hipsterteroristu by se naslo, proste ten orientalismus mam jak z praku