Ano, to jsem jela včera vlakem a potkala jsem dítě s tím naprosto nejhusnějším a nejdebilnějším účesem, co co kdy kdo vymyslel. Nic hnusnějšího prostě není! Takový lehce obézní chlapec asi dvanáct let pobíhal po chodbičce hlavou vyholenou na cca 1,5 cm, jen na levé straně vepředu měl velmi řídkou přehazovačku v délce mikáda, se kterou si neustále pohrával, takže vzhledem k včerejším teplotám se stále více slepovala potem a mastnotou. Prostě hnus. Jinak to říct nedokážu. Deka je proti tomu totální slabota.
VIP zjevy
Já radši chlapy s hlavou jak koleno než dlouhovlasé. Co se mi ekluje úplně, je chlap s mikádem ![]()
Chlap s mikádem je hrůza za každých okolností. Ale u těch dlouhovlasých (nemyslím teda délku po pás
)... tam může být takový široký spektrum typů od těch fujky po charismatický, že prostě... přijde na to.
Strasny zada nema, ale nema je ani na predvadeni do techto satu. Mohla by byt soudnejsi, ale je to holt ten rusky nevkusny typ, co se chce predvadet za kazdou cenu
Tohle je taky pekny fotko, vila s pazi selky :)

Ja vám neviem, mna sa ako baba páči. A v tvári mi púríde vyslovene krásna. A ani len tak tlstá ako tu popisujete mi nepripadá. Až na tie šaty, tiwe sa mi nepáčia , ale nepáčili by sa mi ani na 45 kg babe. A paže "selky" teda fakt nevidím. Božee.
Nebo globální oteplování píšou no![]()
Mně taky![]()
Jo. ale ja som známa tým, že mám trochu ruský vkus. ![]()
kdyz uz jsme u tech dlouhovlasejch... ![]()
![]()
Klaus ty křusky!
A to jsem si kdysi myslela, že se - jako jeden z mála - umí oblíct.
kdyz uz jsme u tech dlouhovlasejch... ![]()
![]()
Tak tohle zrovna ne-e. ![]()
To ja zas na dlhé vlasy som...a nie, že nie :).
Vtipnej!
To snad i ten instalatér by byl zábavnější - dyk tenhle tvor nedá dohromady kloudnou větu... kromě pár (neustále se opakujících) skřeků ve všetkoslovenštině ![]()
O vzhledu se snad není třeba příliš šířit - takovej zločineckej, křiváckej ksicht se vidí jen málokdy. Potkat ho, pevně si přidržím šrajtofli, i kdybych o něm nevěděla nic!
Inu, nepopraly bychom se o něj ![]()
Jeho projev je příšerně ukňouranej, na něj prostě nemůžu nezaujatě koukat jako na chlapa, spíš jako na nějaký úkaz. A obličej - já nevím, nějak mi evokuje "kuní ksicht" a to možná Frankovi Burnesovi křivdím.
Babis a jeho žena pro mě nejsou ani nádherné charismaticke bytosti, ani obludy, co by neměly vycházet před setmenim. Jsou to úplně normálně vypadající, avšak prudce nevkusni lidé.
Ale jo-o!
Mě odjakživa braly dlouhý vlasy u chlapů, pokud možno právě v nějakým uzlu nebo culíku.
mně se líbilo, jak o svatebních šatech babišové někdo někde psal, že vypadá jak nákupčí aliexpressu
a fakt že jo, ty klapky přes prsa byly jak na těch nechvalně známých real look fotkách :/
Přesně. Kuní ksicht. A milostivá paní rovněž, jen bych tam přidala jedno písmenko ![]()
Kdo to je? Vlasy mi nevadí, ale uf...nemá nos!!!
mně připadá až úchylná představa kluka, jak si fénuje vlasy a pak si z nich dělá culík nebo drdol ![]()
Jo, svázaný, volně... často super, ale konkrétně tenhle chlapík to má na mě už moc vyumělkovaný. Já na ty pánský drdůlky a cibulky na hlavě moc nejsem.![]()
Ale jo-o!
Mě odjakživa braly dlouhý vlasy u chlapů, pokud možno právě v nějakým uzlu nebo culíku.
Souhlasím, ale jen do doby, co se jich půlka rozloučí a čelo provede ofenzivu hluboko do sousedního území.
Fénovat nemusí a drdol se dá za 2 vteřiny, nejhorsí jsou ty stojací vlasy ala Justin Bieber, na něm mi to neva, chlapce mám ráda, ale na ulici mě to irituje, kór když tim někdo honí chybějící cenťáky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí