Další kolo neeeeeé.
nemela jsem to v umyslu, omlouvam se.
Affleckovi je 48. Tedka jsem ho viděla v nějakém filmu na Netflixu a úplně mě to praštilo do očí. Já ho měla pořád zafixovaného z dob Pearl Harbor.
No, on prý hodně chlastal (příspěvek obsahující spekulace!!). Takže to taky udělá svou, hlavně tu mírnou oteklost. Mne se líbí i teď, ale jen když má stihle období. Vlastně takhle v tom Pearl Harberu se mi on líbil snad nejvíc ze všech těch proflaklych filmových postav, ale já se na nic tak deset let už nedívám, takže možná by mě dostal na kolena už i někdo jinej, ale typove můj typ chlapa. Třeba se to dozví a dá mi vědět:-D. Samozřejmě ve svém štíhlém období;-)
Torrah s radarem to mam podobne. Kdysi jsem mela kamaradku, ktera vzdycky, kdyz jsme se videl, mluvila o sobe a svych problemech. I kdyz jsme se sesly, ze jsem si chtela ja popovidat o svym trapeni, dala mi tak minutu a pak zacalo velky a dlouhy ja.
Takovejm lidem se uz tak snazim vyhybat, pac takova pratelstvi vic berou nez davaji
razorblade Mám stejnou zkušenost. Po tom, co jsem ji řekla o smrti tchána na rakovinu, a ona ani nevyjádřila upřímnou soustrast a řekla: hm a to ja bla bla bla..., jsem to s ní definitivně ukončila. Psychicky upíři jsou takový lidi.
Já jsem si ho teď vygooglila, jak vypadal v PH, a teda je to úplně můj typ. Jak vypadal tehdy se mi líbí teď, tak to myslím. Tehdy mě vůbec nezaujal, i když si ani nepamatuji, jestli a kdo mě tehdy bral. A taky jsem nevěděla, že s JLo chodili, já jsem v tom celebrity světě úplně ztracená.
on se mi moc nelibil nikdy, ona ale vypada bajecne!
0zero7 No, někde jsem četla článek, kde je srovnávali JLo a Bena, no a docela pohořel, že je proti ní prostě takovej ztroskotanec tím životním stylem:-D.
dzizisketa No já to viděla asi, když už to pár let na scéně bylo, takže jsem do toho byla dorostla:-D. Velice podobné vypadá můj švagr, ale ten můj typ není, to člověka ani moc nenápadne posuzovat:-D. Ale možná kdyby byl v Pearl Harbru byl by asi lepší než Ben, on nemá takovou tu výraznou čelist dlouhou.
Karja jezis to je jak v knizkach, kdyz nekde popisujou ty uslechtile celisti a licni kosti, a ja si pak predstavuju kdo vi co:D
rasaNori Jo,ale já to neberu za přednost:-D. Já to napsala asi dvojznačne, tu čelist má zvláštní Ben;-).
Karja já mám ze Zary stejný červený kabátek jako Kate, heč! Jen v něm teda nejsem tak svěží a štíhlá ![]()
Tady se mně Ben moc líbí, jeho smysl pro humor:video s oplácaným Jimmy Kimmelem z nějaké late night show - I´m fcking Ben Affleck jako odpověď na díl, kde se komička Sarah Silverman rozešla s Jimmym prezentací klipu I´m f*king Matt Damon.
artemisia Mne se casem celkem zalibil jako reziser, ve filmech jako herec mi pripadalo, ze jen tupe ziral a tim ten peknej vzhled byl o nicem. Ale tohle si pustim!
mirajo no mně už se právě líbil (režisérsky) i ten Good Will hunting, jsem si B.A. zařadila jako borce hned zkraje a pak ho ztratila ze zřetele a pak až tenhle klip: iniciovala ho Jennifer Garner s Harrisonem Fordem, parodie na We are the world![]()
On o tom i Jimmy Kimmel mluvil, že roky se snažil prorazit a pak ho proslavilo něco, s čím měl velice málo společného
Vystoupení u Jimmyho Kimmela bývají dobrá skoro vždycky, jak jsme se tu nedávno bavili o českých "late night shows", že je tady nikdo neumí, tak Kimmel se mi většinou líbí. A kupodivu i teď, když mívá kvůli koronáči hosty jen online.
dzizisketa a zapracoval na sobě i vizuálně - a to se počítá!
artemisia Mne se casem celkem zalibil jako reziser, ve filmech jako herec mi pripadalo, ze jen tupe ziral a tim ten peknej vzhled byl o nicem.
Jo ![]()
Někde ho označili za předsedu spolku postižených obrnou obličejových nervů
Ale za Argo mu odpustím všechno ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.