MP Margejasně, díky!
VIP zjevy
Pinot Noir To uz snad neni ani drbani, to jsou regulerni utoky. Jedno jestli jde o Stikovou nebo Meghan.
A co Zeman a naše Vláda? U toho zase kroutím hlavou já a né, nejsem fanda.
Pinot Noir - diskuzi jsem začla já, tak si dovolím shrnout fakta a závěry si každý může udělat jaký chce
1) Harry toto nemá řešit přes média, celý odchod a pravidla měl řešit v rámci rodiny, tak jako vyříkání si bolavých věcí. Takto ubližuje rodině a i sobě a jeho chování je ta zmíněná pavlač.
2) Meghan už v Anglii na sebe strhávala pozornost - viz nedávno článek, kdy jí to myslím Viktorie vrátila.
Asi by se měla tato diskuze tímto ukončit, bez osočování diskutujících, protože to určitě nebyl úmysl nikoho tady.
MP Marge to ale není pravda, mne třeba tyhle sprostý výroky a urážení kohokoli vadí dlouhodobe, ale rekla jsem si, ze už na to nebudu reagovat, protože to nemá vůbec význam
to je přesný
Kan Doted jsem se nezapojovala, ale neda mi to. Zeman a ta vladni banda dost vyrazne skodi nam vsem. Navic jsou to statni predstavitele, kteri si svoji pozici zvolili dobrovolne. To, ze je Zeman zly, zapskly a polodementni ani neni regulerni utok, ale konstatovani holehofaktu. On sam utoci dost nevybirave na vsechny sve oponenty, takze ja si u nej servitky rozhodne brat nebudu. Opravdu je mi az nevolno z toho, jak nedustojne mame zvolene zastupce statu, kteri nas maji reprezentovat ve svete.
Jo, jo. jsou věci, ke kterým člověk prostě MUSÍ přiřadit nějaké emoce. Jako Zeman, Meghan anebo matematika ![]()
artemisia Asi tak nějak.
MP Marge Mě to taky zajímá, myslím, že by se na to jedna diskuse uživila!
Aranel je tu ventilovací vlákno, kdysi ho založila palahniukowa a dost možná je její matka prototypem hraniční poruchy. Snad to nepůsobí, že diagnostuji.
jitřenka Tys to nacnula a já to oživila a přiživila!:-D. Ale já nevím, co se furt řeší, však je to dokola. Je tu pár osob, co drbe a konspiruje a pár co to absolutně nedava. Už by se to daly zařadit i do jasnejch skupin. Já se i chvíli divila, kde vázne nějakej apel. Pruda je to omílani, kdo co jak řekl, proč, jak by to měl říct a jak to myslel, furt dokola.
Kan mne ty utoky vadi obecne
Aranel je tu ventilovací vlákno, kdysi ho založila palahniukowa a dost možná je její matka prototypem hraniční poruchy. Snad to nepůsobí, že diagnostuji.
no jasne! MP Marge prosim prosim tam, taky me to zajima
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/tlacharna:c7/t1582.htm
Karja přesně. Tři stany se konspiruje a šest se pak řeší, kdo co řekl, jestli je to v pořádku a kdo by to nikdy neudělal. A tak pořád dokola.
Chtela jsem napsat story of my life, ale je to asi spis story of every single company ![]()
Lilly_Ku je, já mám vždycky pochopení, když třeba spadne státní systém
Tak ted zacinam bejt rada, ze si tu jedu hlavne v detech a sminkach, a do vaznejch debat se moc nezapojuju![]()
Tak je to tady v podstate verejna (anonymni?) diskuze. Zatim mame svobodu a kazdy muze psat co chce s vedomim, ze ostatni si podle toho tvori nazor na jeho virtualni ja. Ani v realu a ani tady by me nikdy nenapadlo napominat dospely lidi. Vzdyt neni povinnost cist, co mi vadi. At uz je to urcity diskuter nebo cely vlakno. Prave ta pestrost nazoru me tady bavi.
crazydaisy
děkuji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my