VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. května 2021 09:47

MP Margejasně, díky!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. května 2021 09:49
Reakce na Lamicka:

Pinot Noir To uz snad neni ani drbani, to jsou regulerni utoky. Jedno jestli jde o Stikovou nebo Meghan. 

​A co Zeman a naše Vláda? U toho zase kroutím hlavou já a né, nejsem fanda.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 25. května 2021 10:05

Pinot Noir - diskuzi jsem začla já, tak si dovolím shrnout fakta a závěry si každý může udělat jaký chce

1) Harry toto nemá řešit přes média, celý odchod a pravidla měl řešit v rámci rodiny, tak jako vyříkání si bolavých věcí. Takto ubližuje rodině a i sobě a jeho chování je ta zmíněná pavlač.

2) Meghan už v Anglii na sebe strhávala pozornost - viz nedávno článek, kdy jí to myslím Viktorie vrátila.

Asi by se měla tato diskuze tímto ukončit, bez osočování diskutujících, protože to určitě nebyl úmysl nikoho tady. 

Offline Ounz
20509 příspěvků moje polička 25. května 2021 10:10
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge to ale není pravda, mne třeba tyhle sprostý výroky a urážení kohokoli vadí dlouhodobe, ale rekla jsem si, ze už na to nebudu reagovat, protože to nemá vůbec význam 

​to je přesný

Offline Jos
příspěvků moje polička 25. května 2021 10:10

Kan Doted jsem se nezapojovala, ale neda mi to. Zeman a ta vladni banda dost vyrazne skodi nam vsem. Navic jsou to statni predstavitele, kteri si svoji pozici zvolili dobrovolne. To, ze je Zeman zly, zapskly a polodementni ani neni regulerni utok, ale konstatovani holehofaktu. On sam utoci dost nevybirave na vsechny sve oponenty, takze ja si u nej servitky rozhodne brat nebudu. Opravdu je mi az nevolno z toho, jak nedustojne mame zvolene zastupce statu, kteri nas maji reprezentovat ve svete. 

Offline viktorka_od splavu
49219 příspěvků moje polička 25. května 2021 10:17

Jos

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 25. května 2021 10:20

Jo, jo. jsou věci, ke kterým člověk prostě MUSÍ přiřadit nějaké emoce. Jako Zeman, Meghan anebo matematika

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. května 2021 10:23

artemisia Asi tak nějak. 

Offline Aranel
6569 příspěvků moje polička 25. května 2021 10:24

MP Marge Mě to taky zajímá, myslím, že by se na to jedna diskuse uživila!

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. května 2021 10:40
Reakce na continuity:

Aneb jak pravil klasik. 

hned jsem poslala kolegům.

Já mám ráda tento:

Online Tak Betty
6099 příspěvků moje polička 25. května 2021 10:46

Aranel je tu ventilovací vlákno, kdysi ho založila  palahniukowa a dost možná je její matka prototypem hraniční poruchy. Snad to nepůsobí, že diagnostuji.

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 25. května 2021 10:53

jitřenka Tys to nacnula a já to oživila a přiživila!:-D. Ale já nevím, co se furt řeší, však je to dokola. Je tu pár osob, co drbe a konspiruje a pár co to absolutně nedava. Už by se to daly zařadit i do jasnejch skupin. Já se i chvíli divila, kde vázne nějakej apel. Pruda je to omílani, kdo co jak řekl, proč, jak by to měl říct a jak to myslel, furt dokola. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 25. května 2021 11:18

Kan mne ty utoky vadi obecne

Offline viktorka_od splavu
49219 příspěvků moje polička 25. května 2021 11:19
Reakce na Tak Betty:

Aranel je tu ventilovací vlákno, kdysi ho založila  palahniukowa a dost možná je její matka prototypem hraniční poruchy. Snad to nepůsobí, že diagnostuji.

​no jasne! MP Marge prosim prosim tam, taky me to zajima

https://www.parfumanie.cz/forum/detail/tlacharna:c7/t1582.htm

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2021 11:52

Karja přesně. Tři stany se konspiruje a šest se pak řeší, kdo co řekl, jestli je to v pořádku a kdo by to nikdy neudělal. A tak pořád dokola.

Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 25. května 2021 11:52

nonemy

Chtela jsem napsat story of my life, ale je to asi spis story of every single company

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. května 2021 12:33

Lilly_Ku je, já mám vždycky pochopení, když třeba spadne státní systém

Offline Gatita
8601 příspěvků moje polička 25. května 2021 12:50

Tak ted zacinam bejt rada, ze si tu jedu hlavne v detech a sminkach, a do vaznejch debat se moc nezapojuju

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 25. května 2021 13:30

Tak je to tady v podstate verejna (anonymni?) diskuze. Zatim mame svobodu a kazdy muze psat co chce s vedomim, ze ostatni si podle toho tvori nazor na jeho virtualni ja. Ani v realu a ani tady by me nikdy nenapadlo napominat dospely lidi. Vzdyt neni povinnost cist, co mi vadi. At uz je to urcity diskuter nebo cely vlakno. Prave ta pestrost nazoru me tady bavi. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. května 2021 13:33

crazydaisy děkuji