crazydaisy tak já dospělého napomenu úplně klidně, třeba ať se laskavě chová slušně k Vietnamce v obchodě, nasadí v autobuse roušku nebo sebere hovno po svém psu. U nevychovanců věk nehraje roli.
VIP zjevy
Pinot Noir
(já tě obdivuji, u mě občas zvítězí strach z reakce toho druhého na mojí poznámku, takže zbaběle mlčím)
Magráta no u mě často taky, ale někdy to ze mě vylítne, když je to moje pohoršení z činu takové, že zatemní rozum
Naposledy jsem se obořila na ženskou, která bez jakékoliv reakce koukala na svého psa, jak močí na lavičku, normálně shora na ten sedák ![]()
Poslala mě do prdele, no.
(Sakra, teď to vypadá, že mám s pejskaři pořád konflikty.)
Pestrosť názorov sa páči aj mne, osobné útoky menej, ale aj nad tie sa viem preniesť, nie som vzťahovačná, rada čítam aj toto vlákno, my ženy sme niekedy ako osy, čudujem sa, koľko energie vieme venovať virtuálnemu svetu. O hraničnej poruche osobnosti som sa dozvedela až tu, takže nakoniec ma táto debata o niečo obohatila, aj keď, zdá sa, točíme sa v bludnom kruhu...
slniecko To, že hraniční porucha existuje, že je to reálná psychická nemoc, která má nějaké příčiny a projevy, že se dá nějakým způsobem a nějakým úsilím občas trochu kompenzovat, že lidé, kteří jí trpí, nejsou jen sebestřední, líní, egoističtí a zhýčkaní, že jejich blízcí se mají vydechnout, nadechnout, a zamyslet se, a s případnou odbornou dopomocí se snažit dělat to nejlepší, co pro ně dělat můžou, a zjišťovat si, co reálně můžou dělat, je podle mě informace, kterou nemá cenu nějak tajit. Už jen proto, že se to týká vztahu k těmto blízkám osobám.
To je síce pekné, ale malo by to byť na nich a nie na komkoľvek inom.
SunEclipse jo, bohužel. Ono to začalo nenápadně, nebylo to celé dva roky takhle, ale takhle to končilo. A hele, doteď nad tím kroutím hlavou - muselo jí zvonit v uších nebo mám silné myšlenky nebo jsem čarodějnice - neslyšela jsem o ní dobře dva roky a dneska mi volala! No utnula jsem to hned v zárodku, ano, vím co potřebuješ, dojdi si tam a tam, tam to řeší.
Njn, za blbost se platí. A za dobrotu na žebrotu je staré známé (a platné) přísloví.
Teda, docitam teprve a jsem na strane 1964, ale musim rict, ze to jak kazdej do vseho s H a M vidi (ona hysterka a hranicni porucha e kdo vi co jeste) je fakt pres caru, a to dost. Koukam, kolik je tady odborniku....
Ha, no tak vidim, ze vse uz bylo receno nolita Pinot Noir dik, souhlas.
Další kolo neeeeeé.
Torrah na jednu moji kamarádku se také pořád lepí nějaké ženske, co mají ,,co dělat samy se sebou,,. Už dvě kamarádky měla, jak se časem ukazalo, takhle trochu za hranou. Ona už to chudák řeší tak, že když se s ní chce bavit třeba někdo z domu nebo rodiče od spolužáků deti, tak to radši preventivně hned utne, že co kdyby náhodou, že tu by pak nesklepala:-D.
0zero7 A může se psát, že je mi M. prostě protivná a že vytahovat kostlivce (ať už pravdivé, nebo smyšlené) a házet bahýnko na rodinu není pěkné a to je podle mě přes čáru (řeč je teď o H.)?
Tak Betty No já chtěla natuknout Williama a Kate. Protože dneska byla zas v nějakých hadrech z konfekce (sako Zara 1800,- sukně 3000,-) a dobrý teda!. Ale spíš mě ten článek nějak zaujal v tom smyslu, že jsem si uvědomila, ze oni chudáci manželé spolu i pracujou vlastně:-D. Ale bojím bojím:-D
Karja ty teda drazdis hada bosou nohou ![]()
Karja no já už díky této zkušenosti mám "radar" na podobné typy, takže s ostatníma se bavím bez problémů :D
Karja
ježiš nojo! chudáci:-))
Lilly_Ku No a já ti povím, že mě dere i ta Kate. Teď jsem s ní viděla nějaký video a ona má tak pěkny vlasy a celkově je teda na to, že ma tři děti tak mladistvá a štíhlá, na těch fotkách to není tak patrne. Zlatej nás českej rybníček, to si člověk pustí zprávy a sice je s nervama v háji, ale aspoň má nejaky sebevědomí, co do vzhledu, tak bohužel i co do inteligence:-D.
viktorka_od splavu Viď po lockdownu člověk vidí všechno jinak! hroznéj život:-D.
Karja no popravdě, já bych neměnila![]()
viktorka_od splavu Hele vůbec a nakonec co, stejně si koupíš hadry ze Zary, co všichni!
Karja přesně!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my