VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline moora
8667 příspěvků moje polička 24. května 2021 23:59

SunEclipse to je tim, ze to vidis najednou a zvenku. Znamy priklad pomalu se varici zaby :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. května 2021 00:19

notna ja už som si  vravela, že sa tu (ako často) miešajú hrušky s jablkami. 

A občas zazneli silnejšie slová vo vip zjavoch, ale HaM nejak rozdúchavaju vášne. Niektoré komentáre su za čiaru ale to sa tyka obidvoch strán. 

MP Marge to s priateľom máš pravdu, muselo to byť ťažké.

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 25. května 2021 03:04
Reakce na notna:

A když už to tady MP Marge zmínila, tak na jejiho přítele se tu napsalo hodně ošklivého a přitom to bylo už osobní a pro MPMarge těžké a smutné. 

​Jo jo, bylo mi tenkrat docela mizerne. Ani jsem sem uz nechtela chodit. Az jsem se sama divila, jak me to zasahlo - porad jsem si rikala klid, prece se nenechas rozhodit nejakymi recmi na Internetu od lidi, ktere ani neznas. Jenze kdyz je cloveku smutno a uzko, tak si vsechno vic bere. Nastesti jsem se kratce na to stala clenkou on-like support group pro lidi, jejiz partneri trpi schizofrenii, a to mi fakt hrozne pomohlo

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 25. května 2021 03:10
Reakce na notna:

Mně přijde zajímavé, že takové vásne vzbuzují právě Harry a Megan. Třeba na Kristelovou a Řepku se tu jeden čas psaly mnohem ošklivější věci a víc a těch se nikdo nezastal.

​Ano, to me taky fascinuje, jak je to tady selektivni. O stare Stikove se klidne muze napsat, ze je to "svoloc", o Monice Babisove, ze je "ruska Masa", ono by se toho naslo - ale hlavne aby se nikdo neotrel o Megan

Offline Potrefenáhusa
38720 příspěvků moje polička 25. května 2021 03:17
Reakce na nolita:

no tvl... tak napřed se z toho udělala osvěta, a děláme, že teda zapomeneme, jak to vlastně začlo, a teď dokonce bojujete proti stigmatizaci duševních chorob... jako kdyby to nebylo tak absurdní, tak je to vlastně vtipné...

​tohle je úplně přesný! Čtu a jen ziram...

Offline Potrefenáhusa
38720 příspěvků moje polička 25. května 2021 03:21

MP Marge to ale není pravda, mne třeba tyhle sprostý výroky a urážení kohokoli vadí dlouhodobe, ale rekla jsem si, ze už na to nebudu reagovat, protože to nemá vůbec význam 

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 25. května 2021 03:33

Potrefenáhusa Tak ja taky nikde nepisu, ze se toho ucastni vsechny. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 25. května 2021 05:26
Reakce na Pinot Noir:

Já bych za "některé zdejší uživatelky" ráda připomněla, že diskuze o Meghan a Harrym začíná na straně 1961, zmínka o poruše až o několik stran později a nejhorší pavlač je právě na stránkách mezi tím. Upjaly jste se na svou záslužnou psychiatrickou osvětu a velmi rychle milosrdně zapomněly na "hysterky, vyděračky, pár, kterému chybí dolary, chudáka veterána ovládaného podřadnou herečkou, onuci, důsledek chování Charlese", což je asi tak 10 % soudů, které tam zazněly. Víc toho hledat nebudu, už při prvním čtení jsem se styděla dost.

Souhlasím s nolita - nevěřícně hledím, jak absurdní a směšný obrat ta diskuze nabrala.

​presne, ja sla spat, napsalas to za me :)

Offline Pinot Noir
29815 příspěvků moje polička 25. května 2021 05:28
Reakce na MP Marge:

​Ano, to me taky fascinuje, jak je to tady selektivni. O stare Stikove se klidne muze napsat, ze je to "svoloc", o Monice Babisove, ze je "ruska Masa", ono by se toho naslo - ale hlavne aby se nikdo neotrel o Megan

​Tohle není pravda. Asi nikdo nečte úplně všechno, já občas přeskakuju hodně stran, ale proti podobnému slovníku jsem se ohradila už několikrát, a to nejen ve VIP vlákně. Mě M+H vůbec nezajímají, jsou mi úplně ukradení, stejně jako celá královská rodina. Hnusí se mi ale tohle drbání. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 25. května 2021 05:31
Reakce na MP Marge:

​To nemuzes vedet, ze zrovna nepise nikdo, komu to vadi, neznamena, ze je to selektivni. Ja si tady sedim na rukach tak 80% casu, protoze to proste nema cenu. To je uplne zavadejici zaver, co z toho vyvozujes. 

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 25. května 2021 06:06

jinx Ja z toho vyvozuju hlavne to, ze nemam chut se nechat skolit na tema co muzu nebo nemuzu napsat o Megan nekym, kdo ma sam maslo na hlave, ale tady se ted prezentuje jako moralni autorita. 

Online viktorka_od splavu
49219 příspěvků moje polička 25. května 2021 06:25
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 25. května 2021 06:29

MP Marge nikdo neskoli, muzes si psat co chces, ale musis ocekavat reakci. Moralni autority a podobne vyvody, to je uplne mimo, to se tady zas zrodil jakysi pseudo argument. 

Offline baltik
4968 příspěvků moje polička 25. května 2021 07:16

Tak je to podstata tohoto vlakna, ne? Muze se to napsat lip a hur, ale drbani, pavlac, pomlouvani, delani si dojmu na zaklade medialnich vystupu atd. to bude vzdycky. Kdo ma zajem, zapoji se, kdo ne, nechodi sem. Nemyslim si, ze napominani dospele osoby uz nekdy prispelo ke zmene jejiho chovani. 

Offline baltik
4968 příspěvků moje polička 25. května 2021 07:18

MP Marge Muzes prosim jeste neco napsat k te hranicni poruse obecne? Klidne jinam, pokdu je tu vhodnejsi vlakno. Mne to porad neni nejak jasne. A proc se to vubec jmenuje hranicni porucha? A co se s s tim da delat?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. května 2021 08:17

MP Marge Přimlouvám se s baltik napiš víc.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 25. května 2021 08:18

Pinot Noir To uz snad neni ani drbani, to jsou regulerni utoky. Jedno jestli jde o Stikovou nebo Meghan. 

Offline JankaM
3089 příspěvků moje polička 25. května 2021 08:19

MP Marge a prosím ta hraniční porucha je trvalý stav nebo může třeba věkem, okolnostmi "zmizet" ? 

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 25. května 2021 08:28

JankaM Vetsina odborniku se shoduje v tom, ze sice nezmizi, ale u znacne casti pacientu se s pribyvajicim vekem snizuji priznaky.

Da se i uspesne vylecit, ale je to relativne vzacne, protoze k tomu je potreba velka schopnost sebereflexe a spoluprace u pacienta, coz je z podstaty veci problem. A jeste to chce nekoho opravdu mimoradne zkuseneho s hlubokymi znalostmi, protoze vetsina hranicaru jsou vyborni manipulatori a z nezkuseneho terapauta si snadno udelaji svoji loutku (i mne se tak v minulosti stalo!). Je to jedna z poruch, kde plati, ze je lepsi na terapii vubec nechodit nez jit k nekomu, kdo nema dostatecne zkusenosti a skoleni (u vetsiny dusevnich onemocneni to neplati). 

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 25. května 2021 08:29

baltik Kan Kdyztak bych poslala SZ? Tedy az se zitra probudim? Prave jsem prijela z prace a moc mi to nemysli...