Tak Jill se pohybuje na výsluní dost dlouho, koneckonců byla v minulosti druhou dámou USA. Kvalitní materiály ji určitě neminuly.
VIP zjevy
dzizisketa Tak já si myslím, že teď ji budou módní návrháři nabízet služby jeden za druhým. Že třeba ten svůj styl trochu vybrousi:-).
Tak Betty takže myslíš, že to je záměr? přiblížit se lidu![]()
viktorka_od splavu asi ne záměr, možná je jenom přesvědčená, že to ví nejlíp .
Tak Betty aha vidíš, tak to jo:-)
Zaujala mě Serena v plavkách, vypadá dobře. Takové plavky by se mi taky hodily
A Bridgitte outfit skvělý
Serena
Nadja Kochanski to je vtipný, jak jí ty půlky pokračují i nad plavkama![]()
Nadja Kochanski ona je cela takova sosna a hodne z té hmoty jsou svaly. zezadu je to vidět nejlíp.
continuity Je to kus ženské, zvlášť na kurtu z ní jde až strach
Navíc mi přijde, že právě na okruhu obléká dost nelichotivé modely- jednou to jsou legíny a jindy sukýnka s kanýrama jak pro školačku, kdy v tom vypadá až nepatřičně. Chápu její zálibu v extravaganci, ale kolikrát jí to moc nelichotí. Ale jak rozpustí vlasy a oblíkne se v civilu, většinou se mi fakt líbí![]()
Nadja Kochanski Já Teda netusila, že je jí tolik. Jako hmoty nebo objemu svalů. Podle fotky v plavkach bych vůbec neřekla, jak je rychlá. Spíš bych tipla nějaký jiný, silový sport.
Pozoruhodná stylizace. To jsou šaty, nebo šaty přes svetr? :D
Celkově mě teda hosté oslavy narozenin VK oblečením moc nenadchli.

Tulipe A tohle je milosrdná fotka, pod těmi šaty všechno prosvítalo.
Tulipevždycky, když manžele Nečasovy vidím, tak mi je Nečase tak strašně líto.. on na mě působí tak utrápeně a odevzdaně. Prostě domina se svým otrokem. Ale doufám, že to tak není a jsou spolu šťastní a spokojení :)
bram já mám taky pocit, že to tak je, ale myslím si, že jsou tak oba šťastní;)
Evaeva Přesně, že Nečas našel, co hledal, a je šťastný a spokojený právě takto.
Ty šaty jsou hrozný, ale kabelka přímo úděsná. Jak od Vietnamce... přičemž naprosto nepochybuju o tom, že obojí nestálo málo.
Oranžový vlasy jsou už jen taková třešnička... stylu za rohem zaparkovaná maringotka ![]()
Tulipe A to bylo ten den strašné vedro. Mně připadá, že ti 2 už jsou úplně odtrženi od reality. A io mně je nečase líto. prostě se nechal uhnat semetrikou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články