Jak se vám líbí olympijské oblečení?
https://www.facebook.com/699593629/posts/5996983560319475/?substory_index=69
Jak se vám líbí olympijské oblečení?
https://www.facebook.com/699593629/posts/5996983560319475/?substory_index=69
Dadoo Teď na to koukám a přiznám se, že mě úplně nenadchlo. A to mám Zuzanu Osako ráda. Ale ty máš teda lepší odkaz, než jsem viděla já, tady se mi docela líbí. :-) Tak nevím, ještě asi najdu nějaké další fotky a pak se rozhodnu.
Dadoo Ty jo, nevím. Asi žádné och.
Dadoo doufala jsem, ze to bude krasna kolekce, protoze modrotisk a folklor miluju, ale vlastne se nedivim, ze to dopadlo takhle![]()
A nechapu ty kratke suknicky.
Garfie já jsem taky trochu rozpačitá. Líbí se mi využití barev, modrotisk, střih navozujíci tradiční lidový kroj.
Přijde mi, že modelům ty outfity Teda moc nesedí, nelíbí se mi střih pánské vesty, přijde mi takový zastaralý, ty klopy.
Ale v zásadě mi to strašně nepřijde. Ale nadšení se taky nekoná.
Snad nebudou mít na nástup 35 ve stínu. ![]()
Mimochodem... já fotbal nesleduju... ale prej švédský mužstvo schytalo strašlivou kritiku a naskytla se otázka, zda neuspořádat celonárodní sbírku na koupi slušnýho oblečení ze sekáče ![]()
Nemůžu nikde ty jejich outfity (ne dresy) najít, neviděl jste je někdo?
Jo a tohle... Chápu nezávislého umělce a tak dále... ale většího burana jsem už dlouho neviděla. Polonahá milostivá paní s výrazem svatá dala... je už v porovnání s těma křuskama skoro neškodná.
barbucha To nebude velká kauza, to by mi sambo řekl:-D.
A druhá fotka, co je to za pana?
Dadoo hrůza. selka s vějířem a lokaj.
Dadoo Ja teda taky nevim...Ale napadlo me, jak by asi vypadalo modrotiskove kimono
hihi
Karja Justin Bieber
Dadoo mě se to celkem líbí, ten dámský je fajn, sukně mohla být lepší, ale nevadí mi. U pánského se mi nelíbí ta vestička, košile i kalhoty jsou pěkné.
Luna modrotiskový kimono by vypadalo krásně, ty velký plochy snesou vzor, navíc kimono padne všem a nemuselo by to bejt interpretovaný doslovně s těma rukávama atd, stačila by stylizace. tohle teda...vyloženě jsem sem šla, abych si mohla ulevit :))
mitford sister No vidis, priste jim to vymyslim![]()
Dadoo viděla jsem teď ve zprávách. Přijdou mi teda dost děsný, a to mám modrotisk ráda, jsou takový, sorry, bez mrdu...(to je takovej termit, když je něco takový bez šťávy...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.