711990 já teď po nocích nemohla spát a čučela jsem na Netflixu na Atypical. A úplně mi rvalo oči, jak ta herečka, co hrála matku, byla zplastikovaná. Napíchaná pusa jak od včel, vycpaný tváře, šikmý oči, obočí až u vlasů. Ale asi musela, hrála čtyřicítku a je jí šedesát, to je pak dřina.
VIP zjevy
Máš pravdu, nejhorší je pak to, že všechny vypadaj stejně. Proč pak draze platit nějakou Helen Mirren, když seženeš deset podobnejch za zlomek ceny... stejně žádná už z přešitýho ksichtu nevyrazí jedinou emoci ![]()
barbucha Tady mi nepřipadá H. Mirrenová nějak přešitá
No trochu asi přifoukla ty tváře
ale jo, žádná velká změna asi, tak to holt bude těma vlasama...
A co je tohle?! Společenský oděv pro cyklisty?!

barbucha ja se priznam, ze nejhorsi mi prijdou boty, s tim zbytkem by se dalo uspesne pracovat, myslim..
Mně se to zdá hrozný jako celek teda.
barbucha Však se teď jede Tour de France ![]()
A jo, to mě nenapadlo ![]()
"Tereza Kostková se vyletnila"
No nic proti tomu, ale ten pásek je úděsnej, zničil celej outfit. Podle mě by bílej (a pokud možno z něčeho co nevypadá jak laciná koženka) byl daleko lepší ![]()
barbucha mne barva pasku nevadi. Ale vypada jak ty kozenkovy z osmdesatek, co si lidi sili doma. Kvalitni kozeny by to urcite zlepsil. A strasne se mi nelibi ty boty, jak z divadelniho fundusu. Klobouk radsi nehodnotim. Jo, kdyz dva delaji totez...

... není to totéž. Naprosto ne ![]()
barbucha U Terezy K. mi hned naskočil výjev, jak si děti z Bullerbynu hrály na dospělý a vykramovaly maminkám na půdě starý šaty.![]()
barbucha ona je tak hezká a tak nevkusna..
V úterý jsem na ni byla v divadle, úplně mě překvapilo, jak je utla a drobná.
A ty boty.. No, asi jsou z té hry. Amerika, 30.leta. ![]()
barbucha Klobouk pryč a místo jednoho pásku bych dala dva úzký bílý. Jinak mám pro Terezu slabost.
barbucha Mě se teda nelíbí i ten klobouk, je nějak zvadlej a jak to má symetricky lípnutý na tvářích ![]()
rozarka Jo! Vypadá, jak kdyby jí na hlavu někdo vylil kýbl vody a klobouk schlípnul..
Bez klobouku ještě horší. Ty vlasy ![]()
Jinak souhlasím (Dadoo ), je hezká - jen tomu dát trochu péče. Ona ta francouzská nonšalance neni pro každýho.
barbucha mne se ten "cyklo" oblecek nejak zvracene libi, kosili bych z fleku nosila
Teda chápu že s šedesátkou na krku už to neni co to bejvalo, a rozhodně nejsem fanoušek neúměrnejch úprav, ale mohla by si nechat udělat víčka.
Mně se teda hodně líbí. I s víčkama.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články