Radek John se znovu oženil.
Tahle fotka mi ale připomíná spíš blížící se skon nevěsty, kdy její stařičký otec zjišťuje, že ji asi neudrží a ženichovi živou nepředá. Jsem zlá :D
Radek John se znovu oženil.
Tahle fotka mi ale připomíná spíš blížící se skon nevěsty, kdy její stařičký otec zjišťuje, že ji asi neudrží a ženichovi živou nepředá. Jsem zlá :D
Kokoska jo ta fotka je zvláštní![]()
Kokoska Souchotiny?
Kokoska jezis tos vystihla krasne!
Kokoska no já si prosvištěla bulváry, protože mě zajímal věk panny nevěsty a zdá se, že spolu lítají už nějaký pátek, svatbu měli ve 4 lidech, tak nevím, proč dramatická fota no.. (notabene v tom věku, obou...)
Kokoska ta nevěsta klame tělem, je hodně štíhlá, myslela jsem, že je výrazně mladší než ženich, ale jak koukám na další fotky, asi mezi nimi velký věkový rozdíl nebude. Dramatický fotky to teda jsou ![]()
Tulipe 20 let. ale zrovna podle té postované jsem myslela, že 30 a víc...
Pavlena ale ať se fotí jak chtějí, jen mě zrovna tahle fotka dost pobavila. Ona je prý bývalá modelka, tak má k těm pózám asi sklon.
Jestli měli v plánu romantické fotky tak se to nepovedlo.
Kokoska Mne on pripada jak Dracula, tesne nez se ji zahryzne do krkavice. To taky moc romantika neni![]()
mirajo jo, to se v tom da taky docela dobre videt ![]()
mijaro tu byla dřív... jasnej Drakula. Ta fotka je legrační. ![]()
Tenhle sperk Belly Hadid v Cannes jsem si interpretovala na prvni pohled jako plice! Podle me jasna reflexe soucasneho covidoveho deni, prislo mi to super vtipny![]()
A on ma byt strom. Vecna skoda.
To je ta se kterou má zapřené nemanželské dítě) a kvůli které se s Johnem Adamovská rozvedla?
Liesel ne to dítě má s jinou. O téhle prý Adamovská nevěděla. Píšou to v textu. ![]()
Dadoo jsem si ten text otevrela![]()
![]()
![]()
... a po zbytek dne si užívali svůj stav...![]()
ankou jasné plíce ![]()

FCK THE AGE
Ups....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.