VIP zjevy
Dadoo taky jsem na to večer hleděla a v hlavě pořád jen PROČ. Proč tohle maj lidi za potřebí... ![]()
To má čtvery prsa, nebo jí vyjely plavky nahoru, nebo to jsou žebra? Samé otázky.
Díky všem! Máme se moc dobře myslím, akorát na focení to není, to se mi chce dycky brečet, když se vidím. I z toho, co mám na sobě. Holčička to zachraňuje, ta je modelína
dám fotku do dětského vlákna
Teda chápu že s šedesátkou na krku už to neni co to bejvalo, a rozhodně nejsem fanoušek neúměrnejch úprav, ale mohla by si nechat udělat víčka.
barbucha to je tim uhlem foceni. Ale teda kdo me zklamal, je Helen.

711990 ups, tohle fakt ne, čelenka děsná a materiál šatů ještě horší. Důkaz, že i mistr někdy šlápne vedle.
barbucha za mě v pohodě, líbí se mi, hodně.
barbucha vypada vyborne.
Malenge a jeste ten pasek straslivej!
711990 na ten bych pro lesk jak blesk málem zapomněla.
Malenge dost mi to pripomina pasky z roku 2005, nosilo se to pres bily kosile a tricka!
barbucha ty víčka by to asi chtělo, ale jinak vypadá výborně.
Ale teda kdo me zklamal, je Helen.
Jejda! S čelenkou a těma zdravíčkama vypadá jak Marfuša! (zpátky ke kořenům
)
Ve žlutý to bylo vo fous lepší, ale vsadim boty, že si Helen - na rozdíl od Jodie - trochu zařádila na plastice. Vypadá jinak. A divně.

Já netvrdím že nevypadá dobře, ale ty oči by jí dost pomohly... Ona je má takhle už léta, ale čas to prostě nevylepší, no.
barbucha řekla bych, že jí to musí být i nepříjemné.
To jo... i kdyby jen kvůli makeupu...
barbucha saty lepsi, ale fakt vypada v obliceji divne. Mozna to delaj i ty vlasy
barbucha taky mi připadá, že Helen "přešla na temnou stranu"
Škoda, asi se tomu v tomhle prostředí vyhnout nedá. Ale je děsivý, jak pak všichni začnou vypadat stejně, ty tvářičky jak jablíćka a foxy eyes. Stáří není sexy, ale tohle stejně čas nezastaví a mizí jedinečnost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články