Ambice některých lidí jsou mimo mé chápání....Csáková ve sněmovně
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/csakova-volby-politika-volny-bobosikova-snemovna.A210716_112814_domaci_ihal
VIP zjevy
LadyMary Ta jim ale příliš neposlouží k důvěryhodnosti ![]()
rozarka Myslíš?? Třeba je to u jeho voličů zaboduje...
LadyMary No ale dost mě potěšil článek s Jágrem. Jako ten člověk snad má i něco v hlavě. Nejlepší byla asi veta ,,nevím proč bych se měl k očkování vyjadřovat já, když akorát celej život honím puk po ledu,,. Bože kéž by každý měl tolik sebereflexe.
A tak celkově mi přišel fajn, jakože třeba napsal, že už třeba na ledu je trochu trapnej, ale že nemaj peníze na hráče, takže rád pomůže mužstvu i za cenu že se bude cejtit trapne.
Karja No, tak nějak by to mělo být....já obecně nechápu ten sklon lidí vyjadřovat se k věcem, o kterých ví prd....
Karja mě takhle víc než příjemně překvapil z několika fb příspěvků Arnold Schwarzenegger- ať už ke Covidu, vakcínám, klimatické změně, útoku na kapitol- jednoduchá a srozumitelná vyjádření, se kterými nejde nesouhlasit.
LadyMary jo na tohle je přeborník Pohlreich , taky se vyjadřuje od módy, přes politiku k světovému miru.
Karja ze by dostal rozum od dob, kdy propagoval kurata?
Kokoska asi se šetří pro Bureše..
Dadoo No tomu tu propagaci právě odmítnul.
Karja hele, já mu nevěřím. Burešovi šel na ruku, se Zemanem do Číny apod. Fotky, jak se bratrickuji.
Tu 68 na dresu pospinil.
Je si dostal rozum, jen dobře, ale prostě mu to nevěřím.
Od fanoušků docela za to dostal, možná je opatrnější, ale ne, nevěřím.
U mě ztratil kredit.
Uvidíme..
Dadoo já ti nevím, kredit? Co si pamatuju, tak nikdy to nebyl zrovna myslitel, nečekala bych od něj víc, než že bude hrát dobře hokej.
Dadoo Jakoby u mě právě žádnej moc neměl, právě kvůli výše zmíněnému, takže mě ten rozhovor hrozně překvapil.
Karja hele, já mu nevěřím. Burešovi šel na ruku, se Zemanem do Číny apod. Fotky, jak se bratrickuji.
Jo jo... pochybuju že by přišel k rozumu, to spíš mu Agrofert přestal sponzorovat to kladenský družstvo.
Sofia vypadá celkem normálně... ale má dost dobrou kámošku ![]()
(kdo to je nevim, ale vzhledem k přístupu na letní královskej zámek to určitě nějaká VIPka bude) Ta nezbytná lujvytónka! ![]()

barbucha co lujvytónka, ale ty kozy! a přifouklou hubu má asi taky... radši by si měla nechat vyšponovat tu kožní řasu nad kolenama
(první muj dojem teda byl, že je to naše Dáša exprezidentová....)
Jo, celá je přifouklá. A ta kombinézka!
Dášu teda dost připomíná, to je fakt.
#barbucha nejaka kamoska z modelkovskych casu
Jo, z "modelkovských"... miss mokré tričko nebo nude pózování s krajtou?
Ona toho má ctihodná princezna docela dost za sebou...
barbucha ty melouny v pase
To je celý úplně strašidelný!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články