Já nechápu co ty tetiny nutí dělat si tak hrozný věci... na druhou stranu, kdyby nebyla poptávka, tak je to asi nenapadne.
VIP zjevy
barbucha a kdo to je?
To pořád nevím. Ale zjevně kámoška Její královské výsosti ještě ze starých dobrých časů ![]()
barbucha jj, ja jsem nedala uvozovky ma modelkovske
Toto je totalni peklo. Vykrakana, toxicka a sobecka píča, ktera neni odpovedna za nici zdravi. Fakt bych se z ni poblila. Srovnani s holocaustem included.

jinx vždyť se ty její slinty ani nedají číst ![]()
jinx To bych s dovolením podepsala.
jinx Vzduch a voda jsou její medicína a bere doplňky výživy od cymbiněco.com. Rofl.![]()
A to jsem nejdriv trochu sjela ucet Krainove a chtela jsem sem hodit tu, ale ta se nekvalifikovala, ta jen jen malinko prostsi a porad mele cosi o fuck the age :) to helca, ta to vyhrala na cele care.
Luna hele dik! Pobavilo i me..!
jinx blbka nejvyššího kalibru![]()
jinx jak bych temhle lidem prala, aby nekdo z jejich blizkejch tu koronu chytil s komplikovanym prubehem... co by na to rikala...
razorblade Ale to já ti ráda prozradím, co by říkala: "Zkus se zamyslet, proč tě nemoc navštívila, co ti tím chce naznačit" ![]()
Dva podobné, neustále se očišťující vibranty v kvantovém poli mám v bezprostředním okolí ![]()
Ty lecive houby se teda podepsaly! Dost by me zajimalo, jak pouziva svou sexualni silu na leceni planety Zeme. Asi se malo snazi podle toho, v jakem stavu planeta je.
Žádná žlutá hvězda. Té by dali černý trojúhelník jako mentálně nedostatečné ![]()
razorblade proc bys trestala jeji blizky, ta kravka by mela mit moznost ty sve praktiky vyzkouset na sobe. A modlit se, aby ji v momentech tmy byla nablizku komunita muzu a zen v bilycb plastich na specializovanem pracovisti, ne stejni magori jako ona.
prďola To je ale úplně přesné
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články