VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 20. července 2021 21:02

barbucha Asi nenaolejovanej Sved neni se sebou spokojenej;) Ja bych s tim u chlapa mela problem, ale urcite si to svy obecenstvo najde. 

Vrcholova kulturistika je pro me sport, kde cilem je preparat. Zarazi me to asi podobne jako posedlost plastickou chirurgii, ale ublizujou ty lidi maximalne sami sobe. Jsou mozna spokojeny, coz je otazka, vzdycky je mozny to hnat jeste dal a vys, zdravy pro telo to neni, ale telo je to jejich, ne moje. 

Offline barbucha blogger
35733 příspěvků moje polička 20. července 2021 21:11

mirajo 

No, obecenstvo... tam je to takovej divnej zvyk prostě. Nevim kde se to v nich vzalo... normálně se oblíkaj tak civilně, střízlivě a nenápadně, tohle se k tomu tak nehodí...

Já chápu že u těch bodybuilderů je to jejich tělo. Ale už to pokládám  - když se to přežene, jak je vidět na těch fotkách - za určitou úchylku, a vystavování výsledku už za prakticky cirkusový panoptikum, nemůžu si pomoct.

Offline Dadoo
11642 příspěvků moje polička 20. července 2021 21:19

Tak si říkám, jaký je rozdíl mezi kulturistiku Verkou a Jessicou Alvez a podobnými plastickým kralovnami.

Obojí je přehnané ad absurdum. Krásného a zdravého v tom sice není už nic, ale všechny jsou se sebou nepochybně velmi spokojené, protože dosáhly svého životního cíle.

Offline Janulik03
20195 příspěvků moje polička 20. července 2021 21:27

Dadoo to by som asi neporovnavala. Kulturistika je sport a v jej pripade vrcholovy. To je neskutocna drina a tak ako ma svojich obdivovatelov napriklad bezec Bolt alebo hocikto iny v sporte na svetovej urovni tak aj ona. Sport je uz taky nie vzdy je to prinosom ku zdraviu. 

Offline Dadoo
11642 příspěvků moje polička 20. července 2021 21:37

Janulik03 já to myslela spíš vzhledově. Jak to, co dělají, mění vzhled člověka. Kulturistky svým sportem mění úplně svuj vzhled, no a ty plastikové královny taky. I když jedno je vedlejší efekt a to druhé cíl. Výsledek je vlastně stejný. 

Tedy to já bych radši hrála šachy.

Přičemž ani jedněm vůbec neupiram právo dělat se sebou co chtějí.  Jejich věc. 

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 20. července 2021 21:39

Dadoo nesouhlasím. U těch plastik mám dojem, že  ti lidé opravdu málo kdy dosáhnou toho "spokojené bytí". S každou další plastikou chtějí další úpravu ( myslím tím tedy ty hodně upravené, ne někoho, kdo šel na jeden zákrok a spokojeně funguje dál). U Věry mám opravdu dojem spokojenosti. Vím že je to asi divné, ale jakkoli jsou její fyzické proporce na ženu dost zvláštní, jako člověk je mi sympatická. 

Sport, který dělá je specifický a ona je v něm mezi elitou.

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 20. července 2021 21:40

barbucha I to zaujeti vlastnim telem az tak, ze tomu podridim vsechno, asi psychicky vyrovnany moc nebude. Dadoo Spokojenost je pro me otazka, kdyby byli spokojeny, tak dalsi vylepsovani asi nebodou chtit? Spis nejaka forma zavislosti? 

Offline Dadoo
11642 příspěvků moje polička 20. července 2021 21:43

mirajo jo, závislost. Vlastně asi v obou případech.

Kulturista chce taky pořád větší a větší svaly. 

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 20. července 2021 21:44

U tech plastik je jeste to hledisko lekarske etiky, kam az je plasticky doktor ochotny za prachy zajit.

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 20. července 2021 21:55

Janulik03 já bych brala kulturistiku jako sport. Žádný problém  Ale bez dopingu. A to dnes není. 

Offline Lilly_Ku
4519 příspěvků moje polička 20. července 2021 22:01

katkas mi je taky sympaticka :)

Offline Lilly_Ku
4519 příspěvků moje polička 20. července 2021 22:03
Reakce na Dadoo:

mirajo jo, závislost. Vlastně asi v obou případech.

Kulturista chce taky pořád větší a větší svaly. 

​A bezec chce behat porad rychleji... To se da rict o vsech lidech, co se chteji zlepsovat. Urcitej prunik se zavislosti tam urcite je, ale to plati pro vsechny sporty obecne a vlastne nejen sporty. 

Offline SunEclipse
3478 příspěvků moje polička 20. července 2021 22:18

Lilly_Ku je nže u kulturistiky vidím jako problém to, že výsledek už tady nezávisí na úsilí, ale na chemickém dopingu, který ve výsledku tělo ničí. A i když je samozřejmě doping i u jiných sportů, tam se ho snaží potlačovat. Nevím o žádném jiném sportu, kde by byl přijímán jako samozřejmost a tolerován.

Offline Pinot Noir
29830 příspěvků moje polička 20. července 2021 22:35

Janulik03 katkas vidím to stejně.

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 20. července 2021 22:49

SunEclipse continuity Já tím nehájím doping ani neadoruji sport, který ho toleruje. Jsou to pro mne dva různé problémy. Kulturistika mi jako sport sympatická není.

Zároveň si ale myslím, že tělo ničí jakýkoli vrcholový sport. Některé více některé méně.

Jo a pod vlivem téhle debaty jsem si šla ještě zacvičit a dávám to všem diskutujícím za vinu

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 20. července 2021 22:57

katkas problém se sporty, kde se na vrcholové úrovni otevřené sype je ten, že pak se začne dopovať i v nižších soutěžích a prevsim to dává příšerný příklad třeba mladým, kdy se doping stává normou. 

A je velký rozdíl mezi zhumplovanym tělem sjezdaře, který má zlikvidované kolena a jinak je fit a dopingového sportovce, který si zlikvidoval i játra a ledviny. 

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 20. července 2021 23:04
Reakce na continuity:

Janulik03 já bych brala kulturistiku jako sport. Žádný problém  Ale bez dopingu. A to dnes není. 

​Ním, to je otázka, to bys pomalu mohla říct o každém druhém sportu. Hodně se bere asi všude, ale jen tak aby byli furt pod tou zakázanou hranici. Kulturistika je zřejmé asi tak nějak omezena, ne? Že jim třeba dělají testy jako jiným sportovcům? Asi to není, sežerte co chcete a přijďte se pak ukázat. Ale to je asi na složitější debatu, mi přijde že se tu hodně Věrka kritizuje hlavne kvůli tomu, že nenaplňuje ty atributy ženskosti.

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 20. července 2021 23:09

continuity Já s tebou souhlasím a tenhle rozměr vnímám. Na druhou stranu nevím, jak moc je doping široce dostupný "komukoliv". Tohle je pro mne neznámá oblast.

Ten komentář k tomu , že tělo ničí jakýkoli vrcholový sport, jsem myslela spíš obecně ke sportu, ne jako obhajobu dopingu.

Offline Pinot Noir
29830 příspěvků moje polička 20. července 2021 23:10
Reakce na Karja:

Ale to je asi na složitější debatu, mi přijde že se tu hodně Věrka kritizuje hlavne kvůli tomu, že nenaplňuje ty atributy ženskosti.

​Přesně. A taky víme všechny o kulturistice nejspíš totéž, tj. prd. Věta, že "výsledek nezávisí na úsilí, ale na chemickém dopingu" ale i neznalce jako já teda trochu nadzvedla ze židle.

Offline SunEclipse
3478 příspěvků moje polička 20. července 2021 23:18

Pinot Noir možná jsem to napsala nešikovně, myslela jsem tím, že se můžeš třeba ucvičit k smrti, ale bez steroidů a hormonů těch nepřirozeně nafouklých svalů nedosáhneš.