VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. července 2021 15:46

Tak dezolati na Slovensku uz zneuzivaji Lasicovu smrt na antivax propagandu. Pretoze bol niekedy vo februari ockovany a pocas koncertu si dovolil o tom zazartovat...  Lebo fakt nikdy v historii osemdesiatnici po trojnasobnom bypasse neumierali na nahle srdcove zlyhanie 

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 19. července 2021 15:49

mnum uklidní tě, když napíšu, že z 80% to vždy rozjedou placení ruští dezinformatori?

Žijeme i informační válce,akorát půlka národa si myslí, že na to kapli. To samé se teď děje Pirátům. Je mi z toho smutno, protože ty konce budou strašné a odskaceme to všichni. 

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 19. července 2021 15:49
Reakce na mnum:

Tak dezolati na Slovensku uz zneuzivaji Lasicovu smrt na antivax propagandu. Pretoze bol niekedy vo februari ockovany a pocas koncertu si dovolil o tom zazartovat...  Lebo fakt nikdy v historii osemdesiatnici po trojnasobnom bypasse neumierali na nahle srdcove zlyhanie 

​Tak to je teda šílený

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. července 2021 15:53

continuity ja viem, ale kolko ludi na to hned skoci a zdiela a berie to ako dokaz. Pocas tejto epidemie nejak prichadzam o posledne zbytky iluzii o ludoch

Offline tv
4196 příspěvků moje polička 19. července 2021 16:00

Ještě k té Houdove, včera jsme si s kamarádkama pustily posvátná voda .A je to slušný bizar, hrozně jsme se nasmaly. Akorát ty ženské to všechno myslí vážně!

No a zajímalo mě, z čeho ta ženská žije a teď už to teda vím. Kdo má čas hodinu a půl, pusťte si to.

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 19. července 2021 16:12

Asi tím, že mě nikdo nijak nevhodně nepřesvědčoval a ani nemám v okolí nikoho, kdo by se nechal nějak ovlivnit, pokud k těmto směrům neměl sklony už dřív, jsou mi tihle ezo šílenci celkem jedno. Pokud se chtějí pomazavat krví apod. ať si to dělají.

Osobně jich moc neznám, ale ty které jsem poznala, se toho, co hlásali, drzeli. Konvenční léčbu odmítali a té své alternativě věřili dokonce. Jak tu někdo psal, že pak až je to potká otočí, tak to jsem neslyšela.

Offline Sweet Potato
40205 příspěvků moje polička 19. července 2021 16:18

mnum Ach jo.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. července 2021 16:26

notna 

Já na gynekologii potkala paní s BRCA. Když jsem byla na operaci po JIP jeden den, ona už tam byla týden. Měla z břicha vybrané všechno, co jde postrádat, přišla i o pupík, nějak jí sahali i na střeva. Bavily jsme se pak v jídelně, když nás pustili z JIP. Byla teda dost ezo i v té nemocnici, říkala, že se dva roky snažila to překonat "jinak". No, ale v tý nemocnici pak stejně skončila, takže konvenční léčbu přijala.

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 19. července 2021 16:42

dynda Asi jsem to napsala blbě. Verim, že to hodně lidí prehodnoti, když dojde na ně. Myslela jsem jen svoji osobní zkušenost.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. července 2021 16:51

notna 

Jo, rozumím, ani jsem tím příspěvkem nechtěla nic rozporovat. Spíš moje zkušenost. Hrozný, co si ta paní způsobila. 

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 19. července 2021 17:14

Prosim vas, muzete mi vysvetlit, proc ty Houdovy, Kamu (ani nevim, kdo to je) ctete? A proc v tom pokracujete, kdyz zjistite, to pisou za kraviny? Nechodit sem, ani nevim, jaky nany tocej na Bali zemekouli.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 19. července 2021 17:24
Reakce na Kokoska:

Prosim vas, muzete mi vysvetlit, proc ty Houdovy, Kamu (ani nevim, kdo to je) ctete? A proc v tom pokracujete, kdyz zjistite, to pisou za kraviny? Nechodit sem, ani nevim, jaky nany tocej na Bali zemekouli.

Už jsem chtěla napsat něco podobného! Ale doteď nevím, kdo/co je Kamu ?!Mám si tuto mezeru ve vzdělání doplnit?

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 19. července 2021 17:25

Hanka H hele, mne se bez tehle vedomosti zije docela dobre, kasli na to. Ale ja nic netusim o 3/4 vipek, o kterych se tu pise

Offline Sweet Potato
40205 příspěvků moje polička 19. července 2021 17:26

Hanka H Kamu bývala fajn. Kuchařka.

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 19. července 2021 17:32

Hanka H Kamu, Kamila Rundusová je cestovatelka a kuchařka. Mám jednu kuchařku, ta je celkem pěkná a inspirativní, pořad o vaření co měla byl hrozně amatérskej, zklamání. Přišla mi jako holka svéráz, myslím, že i dost odvážná. Škoda jestli sklouzla k ezokecům (mrkla jsem a nooo, šamani v Arizoně).

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 19. července 2021 17:33

Kokoska Tak některým VIP uniknout nejde (Krainová), ale stačí mi zjištění, že je to pěkná ženská, která se pohybuje asi dost mimo moji bublinu. Dušek je exot všech exotů, jako herce ho beru (i když pohled na něj mi zrovna dobře nedělá), některá jeho moudra mě také najdou, ale proč chodit cíleně naproti všem těm výplodům chorých zde zmiňovaných myslí? Připadá mi to toxické.

Sweet Potato Díky, stačí!

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 19. července 2021 17:36

Hanka H no tak si aspon rozsirime obzory

Ono je mozna docela uzitecny vedet, ze takove nazory existuji, aspon treba jednou nebudu zaskocena. Ale nejak bliz to teda zkoumat nehodlam, zdejsi vycuc mi staci.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 19. července 2021 17:38

andulka01 Díky, takže definitivně Kamu nebrat!

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 19. července 2021 17:39

Kokoska Hlavně jim to hází prachy, čím víc mají sledujících. Takže je to vlastně forma podporování.

Sledovala jsem Kamu dřív, inspirovala jsem se při vaření. Ale pak tam bylo víc těch životních mouder než vaření, tak jsem přestala.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 19. července 2021 17:40
Reakce na Kokoska:

Hanka H no tak si aspon rozsirime obzory

Ono je mozna docela uzitecny vedet, ze takove nazory existuji, aspon treba jednou nebudu zaskocena. Ale nejak bliz to teda zkiumaf nehodlam, zdejsi vycuc mi staci.

​To je asi ten správný úhel pohledu! Zařídím se podobně!