Mulen Sweet Potato
tak mně se nakonec líbí v každým věku (stejně jako Barťák) :-)
Některejm chlapům ta zralost vysloveně sluší ![]()
Mulen Sweet Potato
tak mně se nakonec líbí v každým věku (stejně jako Barťák) :-)
Některejm chlapům ta zralost vysloveně sluší ![]()
domenica teda mr.Big![]()
barbucha ja se musim zeptat: čo si vy predstavujete pod takým slovom mrckovat se..?
Je to neco, ze je jako prepi...na..?!? ![]()
barbucha prosím prosím čo znamená mrckovat?
Pavlena bola si rýchlejšia. Ale ja dokonca neviem ani čo si mám dosadiť do prepi..na
. Asi mi to dnes nepáli. Vedľa sa pýtala Viktorka na kylu, chvíľu mi trvalo, než som prišla na to, že nie som v jedálnom vlákne a nepýta sa na kytu ![]()
Mrakoplas To je z divadelního slangu, naivně přehrávat.
999 Sweet Potato díky!
barbucha tenhle její boyfriend se mi taky líbil :-).
Prep*cena je bozi slovo ![]()
barbucha jo ten Samanthy Jarred se mi taky hodně líbil. Ale vypadal tak nějak chlípně. Ekvivalent sexy, ale viííc.
Sex ve městě jsem dala kdysi dávno na jeden zátah v době nemoci, a musím přiznat, že jsem se pobavila i leckdy našla. Jasně, mnohé je třeba brát s nadsázkou, zrovna tak oddělovat herečky a jejich role/stylizaci. Z chlapů jednoznačně Samanthin Koloušek
, líbil se mi i ten, kterého si Carrie nakonec nevzala (jak už bylo zmíněno po ostříhání), naopak pan Božský mi přišel slizký - teď se vylepšil. A mojí favoritkou byla Samantha
.
![]()

mnum kdyz jsi pi.a a 2206 lidem se to libi ![]()
mnum omg ![]()
mnum To je fakt kráva...
mnum Husa blbá
mnum gratuluju Agátě k zázračně rychlému zotavení zmasakrované končetiny, je neuvěřitelné, že po tom úrazu už může lézt po zdi!
Místo si teda fakt nemohla vybrat lepší...
Husička, no.
mnum arcip*ča, omlouvám se- nelze jinak.
ad sex and the city- koukala jsem průběžně celý šesťák jako relax mezi státnicema, kdy mě to fakt bavilo. Nikdy poté to už nešlo. Nikdy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.