Catherinne to ma spis nekde ze salonu z prizemi panelaku :)
VIP zjevy
viktorka_od splavu mám pocit, že bývaly jakési tabulky, takže Alena by na repre dostávala jistou drobnou částku měsíčně jako paušál. Jako samozřejmě lepší než nic, ale byly to třeba 2-3 tisíce, takže spíš příspěvek. To, že jisté zde již výše jmenované ani nenapadne ty prachy použít na něco příčetného, je věc jiná.
viktorka_od splavu jo, ale v obou pripadech penize, ktere dotycna dostane, jsou statni penize. Ze jedna jich dostava moc a druha ne, to uz je zas jina opera.
Catherinne to ji v nejake diskuzi vycitali, ze ma porad jinak vlasy a ze to jde z penez danovych poplatniku. Tak to teda treba postovni dorucovatelky nebo urednice z financaku by taky mely uvazit, jak casto pujdou k holici?
Tak mně je v zásadě fuk, jestli bude měnit účes i dvakrát denně. Spíš mi leze na nervy, že je každej den někde jinde - ale nikdy v kanclu, kde by měla sedět nad rozpočtem.
Jsem se jen tak cvičně mrkla na FB, co tam denně postuje.
12.8. Jablonec - výstava
14.8. Morava - vč. slavnosti rajčat v Břeclavi a krmení zviřátek v Doubravici
15.8. AS v kostele
16.8. Kavárnička v centru Brna
17.8. Adamov, Boskovice, důchodci
18.8. Koňská farma Němčany
Z každýho dne několik samostatnejch příspěvků a fotek... jako jestli touží po dráze modelky XXL, ať přenechá ministerský křeslo někomu, kdo se v něm bude i vyskytovat...
barbucha vcera jsme meli v praci takovy problemek, ze se k nam chtela pozvat na prohlidku (nevim jestli primo ona nebo lokalni organizace ANO dostala za ukol ji udelat program) a hledali jsme nekoho, kdo by se toho ujal misto nas...
Jaký hledali? To ať jí najde její štáb - někde, kde bude vítaná! Myslím, že už ji i nějaká starostka rovnou vymetla, ne?
barbucha tak zase si to vedeni nechtelo uplne rozhazet s ministerstvem financi...
barbucha tak zase si to vedeni nechtelo uplne rozhazet s ministerstvem financi...
ach jo, tohle je hrozny :((( v normalnim state by firma nemela mit strach z MF jen proto, ze odmitne jeho delegaci, aby si u nej delala predvolebni PR
razorblade v normalnim state jiste ne...
Čvančarová ve Varech

Klara zrovna jsem na to koukala. Takmobjemne saty nejsou pro ni myslim ta nejlepsi volba.
Nejvic se mi asi libila pani Donutilova a tradicne pani Bartoskova, i kdyz tam by se mi vic libily nejake paskove sandalky misto lodicek.
Mihulovy šaty se mi nelíbí a nesedí ji.
Klara jezis chudak
Jinak krome Cvancarove a desive Livie se mi libi vsechny. A Pestova je moc krasna a prirozena v obliceji.
Mne se nejvic libilo trio Marta Issova, Klara Issova a Jitka Schneiderova.
U Jitky Cvancarove si rikam proc nezkusi jiny uces. V Dokonalem svete ji to s tim mikadem moc sluselo. Tohle vypada jak uces ve stylu "cely den nestiham, na posledni chvili jsem na sebe neco hodila, bezim do Varu, makeup a uces dodelam v aute pri cekani na cervenou".
TMBK mě teď rozesmál ![]()

Pinot Noir husty a trefny![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články