Vrrrrr... (přiznávám, že mě ten model úplně fascinuje) a ta kabelečka!

Vrrrrr... (přiznávám, že mě ten model úplně fascinuje) a ta kabelečka!

Ava A taky je skvělé mít "žlábek" i zezadu
.
A Zapoměl že je za tím účesem? No to snad ne.. ![]()
Jedna celebrita na akci často vynese několik rób. Tuto róbu museli vynést čtyři.
(Achjoachjoachjo, normálně si to beru osobně, ona se mi tak líbí a je mi i sympatická. A zas taková hrůza.)

Sweet Potato přesně s tebou souhlasím. Me se moc líbí a tak mě mrzí, že se neumí hezky obléknout.
Mě se teda ty šaty, co měla Čvančarová strašně líbí. Ale já miluju monstrózní věci. A modrou barvu.
AprilTwelve Přitom tady by stačilo tolik netlačit na pilu, malinko ubrat. No, malinko, pár akrů látky. A nějakou ne tak mačkavou.
Ignis mě se taky docela líbí, rozhodně mi nepřijdou tak strašné. Ten účes teda pěkný není.
Evaeva To jo, účes mohl být lepší.
Mně ty šaty přijdou hodně strašné, ale s oběma očima zavřenýma by asi mohly ujít na někom štíhlém, vysokém, éterickém, aby ten monstrózní dojem byl v kontrastu. Ale takhle... já vlastně nechápu, jak je možné, že se na tom podílí renomovani návrhář, stylista a kadeřník a dopadne to takto.
Strašné vlasy má i Mihulova. Nečesala, stáhla do culíku a šla..
A už dlouho nechápu, proč nezmění účes Schneiderová.
Šaty se mi líbí, ona je vždy dost povedená, ale ty strašné vlasy.. Ty cancoury
takový mulet v dámském provedení.

Ava Na druhou stranu se jí povedlo na sebe přitáhnout veškerou pozornost a má jistotu, že se o tom bude ještě roky psát. A to se počítá.
Ale pokud to měla být přehnaně dramatická róba ve stylu zahraničních hvězd, chybí ta tečka, účes.
Dadoo me teda zarazily i vlasy Jenovefy Bokove
Čvančarová samozřejmě zas malinko ulítla
hlavně teda má hrozný i ty vlasy. To nebyl Hollywood - ani přes ty pomocníky co "hvězdu" obskakovali - ale ples v Horní Dolní...
Stivínový podle mě moc nesedí barva, průstřihy na šatech té modelky považuju za zhola zbytečný - šaty by byly moc hezký bez nich.
Jinak cajk. Líbila se mi i Mihulová resp. její outfit, i mladá Kachyňová, ta je holt svá (a její partnerka je krasavice). Martha Issová překrásný šaty, Klára taky dost dobrý... Bartošková tradičně mimo vší diskusi.
Celkově na outfity bych řekla, že letošek lepší než kdy jindy.
Kokoska mne na tom modrym cosi asi nejvic irituje, jak je to zmackany.
razorblade taky bys nechtela zehlit 2ha latky, lepsi je to vydat na zamer
razorblade tak jak by to mohlo vypadat, když ji 3 chlapi museli narvat do auta. Ji a ten splasklý balón. ![]()
Já úplně ujíždím na Peštové s Haberou, přijde mi, že jsou takový vyvážený pár. Podobně jako Bartoškovi.
Dadoo no, kdyz vidim, jak to ten plesatej drzi, tak se ani nedivim! :D
Mohučanka ja taky, ona je teda dokonala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.