@tina Mně přijde, že ta pokroucena ofina je taková její poznávací znacka (a líbí se mi), ale ta blonďatá je celkem des.
VIP zjevy
Ava no a jeste i Hana Vagnerova, obe maj ted tu divnou zlutou![]()
Ignis mě se taky docela líbí, rozhodně mi nepřijdou tak strašné. Ten účes teda pěkný není.
![]()
A vsimly jste si, jake ma Lili od Janecka boty?
A jake je ma spinave?
razorblade tak jak by to mohlo vypadat, když ji 3 chlapi museli narvat do auta. Ji a ten splasklý balón.
to bych ještě viděla jako nejmenší potíž. Spíše by mě zajímalo, jak si v tom mohla odskočit na wc. Pokud to nebylo odepínací a nenechala to chvilku před dveřmi
711990 Ty tmavé vlasy Bokové se mi vždycky tak moc líbily, ta blonďatá jí vůbec nejde, ani Vágnerové teda.
asi si zapomnela sundat kozacky
Mohučanka fakt?Mne ten Habera k ty Pestovy vubec nesedi.![]()
Kammila no když jsem blahé paměti bývala na hodech v kroji, tak jsme chodily na záchod ve dvou. Druhá přidržovala suknice. Ale fígl byl v tom, že si na wc musíš sednout opačně, tedy čelem ke splachování. V tomhle případě by to taky mohlo fungovat :)
bram teda to jsou necekany vyzvy!
Mohučanka Peštová se mi taky moc líbí. Hlavně v obličeji, že nejsou na ní vidět úpravy. Vypadá přirozeně. Ovšem Haberu jsem jednou měla cest potkat v zákulisí a nevím, jestli jsem potkala někdy někoho nepříjemnějšího. Jo, ještě Koller a Kodym měli blbý kecy, to teda přímo na koncertě. Ale to byli zlití pod obraz.
razorblade a jeste si po tom slape.

Já si říkala, že ty šaty nejsou až tak špatný nápad. Účes to teda zabil dost.
https://twitter.com/nastynun/status/1429026427773628417?s=20

MaeGandal no ale týhle to sluší víc
Ounz no, když dva dělají totéž. Ale ten nápad není špatný, barva ji sluší, akorát to provedení
Dadoo přesně! Umí oblíct šaty, ve kterých se se svou figurou dá říct, že je sošná. Takto je pouze za matrónu, tady není dobře ani ta barva.
MaeGandal hodně taky záleží na fotce a naaranžování - na téhle vypadají vcelku dobře. Přijde mi, že hodně dělá výstřih, jakmile začnou lézt prsa, vypadá to odpudivě.
marieu Jitka vypada fakt blbe a chvilkama mi pripomina Csakovou. Hnusnej vystrih bez tvaru. Videla jsem ji parkrat nazivo a byla desne obliknuta i v civilu, pritom je tak pekna...
Luna dívala jsem se na fotky a ten korzet je velký špatný. Dyť se okolo ní pohybuje tolik lidí- fakt není nikdo soudnej?? S Csákovou máš pravdu, při tom obě takovej potenciál...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články