ježibaba! ![]()
VIP zjevy
kdo to je?
Anife
Ginevra kocoureksuggy taky jsem ji nepoznala
Ginevra Catherinne
Ty modré kontaktní čočky ji dost změnily. A co to má s pusou? Nebo je to fotkou? A dorazila to těma bílýma lodičkama.
SunEclipse tomuhle pomůže snad jedině respirátor - velkej!
kocoureksuggy k lodickam jsem ani nedosla...!
Kazdpo.myslim, ze to prehnala s botoxem.
SunEclipse Přitom já jsem jí teď viděla někde v televizi u Krause a tak strašně nevypadala. Dokonce byla i celkem "slušivě" oblečená, teda jako ve svém stylu. Jediné, co mě zaujalo, že měla vzadu nějaké oškubané vlasy.
EDIT Tak beru zpět, já to viděla jen tak jedním okem
, tak je tam taky děsná.
Nehaňte ji, má stejnou vrasku pod nosem jak já, takže je krásná! ![]()
No, na čele taky... Je opravdu krásná. ![]()
Kde se Anife vzala na Thálii?!
tož tak: Ministryně pro místní rozvoj v módě trochu tápe, někdy je elegantní, jindy spíš nevkusná. Tentokrát se přikláníme k první možnosti. Volit šla i ona v černém kostýmku, který oživila růžovým topem a sladila i respirátor. Do volebního štábu ANO pak přijela v ležérním modelu, kdy zvolila k černému outfitu šik bundičku a elegantní šátek.
SunEclipse Tak na super vydali článek s rozhovorem, že si ten den zapomněla taštičku s líčením a nechtěla o akci přijít, tak vyrazila i nenalicena. Takže jako nevypadá tak špatně:-D:-D. Vlastně vypadá docela dost dobře:-D
No myslím, že když už má "bundička " knoflíky a dírky , tak by mělo být zřejmé, že jde i zapnout. Tady to tak nevypadá.
To ze je pani silnejsia ide uplne mimo mna myslim ze svoju postavu obliekla vcelku este ok. Ale nesmierne ma rozculuju vlasy, take necesane neslusive. Ono pri tomto type postavy bude ozaj narocne obliect nieco fskt pekne, cim netvrdim ze lepsie to nejde. Ale tie vlasy
Janulik03 tie vlasy... ta rtenka... ty nehty!
leskla bundicka zpred triceti kil to jen korunuje
Premyslam kedy som mala zapnutu bundu
asi okrem sankovacky nikdy. Za prve by som sa z fleku uvarila za druhe by som to nezniesla a ze by po tretie mozno by som ju ani nezapla ? ![]()
Janulik03 ale ono vůbec nejde o to jestli ji nosíš zapnutou, ale jestli to vůbec jde. Podle mého názoru. Tvá reakce je mimo.
A já taky nenosím křivák zapnutej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.