bram maminka jim asi nezpivala! Pojedeme na luka, az kukacka zakuka...
VIP zjevy
bram mně se ptej!
Je to hrozný. A těch lidí není málo.
moora jojo, podle mě syn netuší, co ty luka v té písničce opravdu znamenají
prostě jedou u nás na metro.
Sweet Potato Ooo, chcu neříká. Musím být ráda, za to co je nebo mi zítra řekne mami rožni:-D (jej jak se to píše).
vanilka já fakt nevím kde na to přišli, ale už jsem to slyšela i v jiných rodinách. Zda se, že se to šíří ![]()
Karja
my máme blízko metro Luka, jako louky. Část lidí do skloňuje půjdu na Luku, z toho rostu šíleně. Může už jsem to odnaučila
Neee![]()
Evaeva Sweet Potato Proti Běle nic nemám, ale my jí říkali BELINO - to mi přijde šílený! Teď na srazech už je to tedy zaplaťbůh Běla.
Hanka H To bylo v jedné pohádce
"Růženko, Bělinko,
že umřu hnedlinko!"
Mně se to tenkrát líbilo, chtěla jsem být Bělinka. (Růženka byla máma)
A tak jsem se jako dítě dlouho chtěla jmenovat Alenka. Vyčítala jsem našim, proč se tak nejmenuju. A máma se úplně urážela, Alena, takový ordinérní, dej pokoj!
kocoureksuggy haha, máme Mariannu a říkáme jí Mája a jestli bude někdy druhá, bude Malvína ![]()
Evaeva me osobni priznani... Strasne mi vadi jmeno Theodor, to H mi tam prijde strasne navic. Nicici ten puvodni vyznam, zoufala snaha o svetovost. A to se tak jmenuje chlapecek me velmi dobre kamaradky. Teodor se mi ale libi moc, jen neprosel pres manzela, protoze se tak jmenuje pes jeho rodicu.
S chlapeckym jmenem u nas byl fakt boj, jeste, ze mame holku. Ale muj favorit, co se nakonec libil cele rodine s vyjimkou meho muze, byl Kajetán. Ale treba mi to jeste jednou vyjde a jeste na nej dojde ![]()
Zuzuli pro mě to s H moc nečeské, máme Teodora. Ale s tím psem to chápu, no. Babička měla postupně psi Ben a Max, což jsou teď celkem běžná klučičí jména![]()
Zuzuli Teodor a Dorotea.![]()
Sweet Potato to má myslím Dagmar Pecková
Sweet Potato no on ten znamy Theodor ma sestrenici Dorotheu
Sweet Potato Růženka, Bělinka, není to z nějaké pohádky bratří Grimmů? Ještě medvěd tam byl myslím, takovej nerudnej,ale možná to byl zároveň princ ![]()
Ja zjistuju,ze cim jsem starsi tim vic jmen se mi libi,dokonce i ty co se mi za mlada nelibily,ale fakt jsem rada,ze ze dvou jmen ktere mi rodice chteli dat nevyhrala Marta.
Šul nul znám od Pražáků a fotbalistů. A Vavřineček je můj.
Proboha na Luku, to co je za vyraz? Vzdycky Luka
Zuzuli u nás na vsi žil jeden Teodor a tomu se říkalo Dórek. Teď jsi mi ho úplně připomněla tím jménem :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.