Karja znam a asi i obcas reknu
VIP zjevy
Zarinya já Maruško ![]()
No už to googlim, znamená to skutečně i remízu. To je hrozne:-D
Karja
jo židla by mi u mých dětí taky vadila, stejně jako hadra a okurek.
Evaeva Jj, navíc ta židla je použita několikrát za den, okurek máme tak jednou za čtrnáct dní:-D. Ještě možná si na něco vzpomenu.
baltik no a co podat jineho nez "zidlu"
? (Hana)
Se mnou na základku chodila Dobromila (zvaná Dobruna) a Běla (zvaná Belina). Šílené, co? Je to tak signifikantní, že jestli je tu někdo z mých spolužáků, jsem odhalena
.
A kdybych byla bývala měla holčičku, byla by to Melinda. Strašně se mi to jméno líbilo od dětství - s jednou jsem byla na táboře. No mám kluka - 11.11. - a to jméno jsem také měla vybráno deset let dopředu.![]()
kocoureksuggy vždyť je to hezké. To by mě hodně mrzelo, kdyby se takhle babička vyjadřovala o jménech našich kluků.
VEd to nehovorí jej ale na anonymnom fóre. Kde inde sa človek môže priznať? Lepšie tu ako to rozhlasovat po rodine.
Zarinya to bylo ve věku, kdy se ještě nemohli bránit ne ![]()
Karja
my máme blízko metro Luka, jako louky. Část lidí do skloňuje půjdu na Luku, z toho rostu šíleně. Může už jsem to odnaučila
Kora no vsak...ale taky mi v jistym veku vynadal,proc jsem mu nedala jmeno Herkules.![]()
Zarinya to se měl narodit u Vemolu ![]()
Hanka H dobruna je blbý, ale Běla se mi líbí, stejně jako Zlata. Melindu jsem taky jednu znala, ale byla to Amélie.
tina :-D Já myslela, že Vavrince má tv.
Vavrik neprošel! Máme Metoděje. A k Metodějovi pak neprosel Cyril, naštěstí.![]()
Karja Šul nul mi přijde dost běžné. (První se mi tedy vybaví Nohavicova písnička Fotbal)
Židlu dcera používá, protože analogicky přisuzuje -a ženskému rodu, protože je to nejčastější zakončení.
Logicky, přece TA židlA.
Obdobně holky říkávaly já chcU.
Hanka H Malé Běly teď občas potkávám.
Kora Tak Marčo u nás nikdy nepadlo. Naštěstí. ![]()
Evaeva vždyť jsou hned potom Lužiny, jak může někoho napadnout skloňovat to jinak než ty louky? :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.