Ginger taky zdravím jmenovkyni![]()
VIP zjevy
EDITH4B
tolik jmenovkyn jsem v jednom dni jeste nepotkala
Jos Jednu takovou jako ty máme v ulici a spoustu lidí ji říká Eda.
Holku jsem chtěla Theodoru/Dorotheu (Dorota se mi bohužel vždycky spojí s Máchalovou).
Tak Eda mi říkal v životě jeden člověk a tedy takový blb...
Editu jsem měla ve výběru, ale neprošla, možná díky Edith z Haló, haló![]()
Já jsem se jako malá chtěla jmenovat Markéta a líbí se mi to dodnes, ale zase neprošla, protože Markét-supermarket![]()
A hrozně se mi nelíbí Laura, jak už tu někdo zmiňoval, připadá mi vulgární, ale nevím proč... A ruská Nataša je zdrobnělina Natálie, kdo nevěděl![]()
Evaeva Mikulas je krasny jmeno, jednoho znam (on je teda Mikolas) a ma bratra Vavrince
A mají ještě třetího bratra?
Přijde mi skvělý, jsem se tu periodicky opakuji ty diskuze o jménech. Tak dvě hodiny udržím, jsem se tu kdo jmenujete a jaká jména jste vybraly pro svoje děti, abych to zase do druhého dne zapomněla a mohla příště hádat v těch náznacích, kdo je kdo ![]()
Já mám strašně špatnou paměť na jména a obličeje, tak si teď dělám takové mentální cvičení, že s kým z vás jsem se viděla, snažím si u vašich příspěvků vybavit jak vypadáte a jak se jmenujete vy a vaše děti. (takže si pamatuju, jaký kdo měl v září tričko, ale s těmi jmény je to slabší
)
Nadja Kochanski supermarketu máme doma a je to náhodou dobrý.
continuity Markéta se mi taky líbí. Byla to varianta pro malou ségru
žluťásek já mám tyhle diskuze hrozně ráda![]()
Evaeva Jonďa = Jonáš,
Lála, Lajča = Laura
Ještě když slyšíš větu: " Naše Lajča je hrozná pipina, zas si zapomněla ve škole svetr."![]()
Mariana je moje oblíbené jméno už od dětství kdy jsem viděla Robina Hooda.
A moc se mi líbí jméno Terezie.
Černá kočka Lajča je teda hrozný, to je jak špatně vyslovený rajče! ![]()
A jak tady někdo hanil Váju a Jondu-tak přesně tuhle sestavu má kamarádka!
Já hrozně chtěla Jonatána, ale neprošlo to přes muže :-( (mlel cosi o paní Kadrnožkové nebo co....)
Garfie Ježiš, znám Kadrnožkovi a to se podrž, maj kluky Jonatána a Jonáše a jak jsem si to nikdy nespojila, tak teď už budu vždycky![]()
Garfie Původní Jonáš je moc hezké jméno, ale příjde mi, že Jonďa to dítě úplně zadupe do země, zvlášť když tento konkrétní kluk byl takové bazlivé a spíš pasivní dítě.
Laura se mi kdysi strašně líbilo. Ve 4.třídě jsem totiž jednu Lauru hrozně milovala. Jen už si nejsem jistá, jestli jsem ji milovala kvůli tomu jménu, nebo naopak. Ale spíš to druhé.
Teď už se mi to tolik nelíbí, nebo líbí, ale nepřijde moc použitelné, je to těžko vyslovitelné a rozumně zdrobnitelné. Ty více zmíněné patvary jsem nikdy neslyšela, leda Laurinko a Lauří.
A Jonatán Kadrnožka musí být silný jedinec!
tina Jonatán od paní Kadrnožkové musí být super kluk!
Černá kočka Mně se jméno Jonáš moc líbí, pamatuju si, že první Jonáš, kterého jsem znala, byl syn mojí šéfové, asi před dvaceti lety. :-) Tehdy mu bylo tak 13 a to jméno se mi strašně líbilo-a v té době bylo teda super neobvyklé!
Sweet Potato Když se řekne Laura, naskočí mi "a její tygři" a s tím jménem končím!
Takhle zvláštně na mě působilo jméno Noemi, které měla jedna kamarádka, hrozně mě fascinovala a nevím, jestli to bylo kvůli jménu, ale asi trochu jo.
Garfie Ta Laura tenkrát byla pro mne strašně krásná - takový Mauglí. Takže i tygři by se k ní hodili.
![]()
Garfie Jonáš je postava ze Zapletalova Ostrova přátelství.
(Pardubičačky určitě vědí proč)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.