VIP zjevy
Nejlepší polské ženské jméno je MAŁGORZATA, a pak mám ráda i Kingu, ta jsou top.
Anema tak vy to máte celkem složitý, to bych byla úplně mimo
Ale je zajímavý, že na holčičím jsme se ve všech třech případech shodli hned na první dobrou - Emma (tak klapla), Adina (máme Alberta) a teď teda padala v úvahu Ester a zase nic
Resch No a co ten Viktor?
dzizisketa a teď jsi mi připomněla Kingu Freespirit!
Anema dzizisketa Kinga je nejlepsi!
711990 kinga to je jako kaapo jak má Kristina Maki![]()
Anema a co Elena?
Helena a Elena je dobry.![]()
Resch ke jménům, co máte, se mi líbí jména jako Richard, Teodor, Karel,... Určitě nějaké pěkné vyberete. Přiznám, že Ema se mi dřív taky líbila, ale teď je to nejdávanější jméno, to mě odradilo. Ne že bych ho měla komu dát![]()
Karja s Viktorem - a teda i Viktorií - mám vnitřní problém. Všechny, které znám jsou hrozně "osobnostní" - ukřičení, uvztekaní, tvrdohlaví, snažící se na sebe upoutat pozornost. Někde jsem četla, ze tohleto jmenováni si jsou vědomi, že nesou královské, resp. vítézné jmění s podle toho vyžadují chování k sobě a fakt to na těchnpét, co mám v okolí sedí.
Evaeva Richarda má nejlepší kamarádka, k tomu to byl dědeček z mužovi strany a to by tchýně předhazovala mné a našim při každé příležitosti, Theodor neprošel přes muže a Karel je soused ![]()
Resch tak jestli v tom soused nemá prsty, tak na něj bych se vyprdla
Ale chápu, je to boj. My máme ještě Olivera, ten by taky šel. Nebo Samuel, ale těch je taky hodně. A nebo můj oblíbený Robert, kterého nám vyfoukla babička pro strejdu![]()
Anema
Nejlepší polské ženské jméno je MAŁGORZATA, a pak mám ráda i Kingu, ta jsou top.
Říká ale někdo Małgorzatě někdo celým jménem? Znám dvě, jedna je Gosia, druhá Meggy..
Tabea Miriam je pěkná
Evaeva Oliver měl být před témi 2,5 roky Bertík, jenže to nastoupil boom Oliverů a byli všade (vč. dítěte mužovi sekretářky), Samuela a Sáru má zabrané švára - židovští předci jsou spíš jeho hobby. Mám pocit, ze na každém jménu jsme schopní si najít něco. Nakonec se to dítě nějak jmenovat bude ![]()
Resch Jo no, na každém najdeš něco. A pak se vším úsilím vybereš a zjistíš, že má svátek asi měsíc po termínu. Na to už jsme se vykašlali, kluci holt mají všechno na podzim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.