U piatakov máme teraz v jednej triede troch Šimonov a jedného Simona.
Moja mama je Agnesa a je fakt, že inú nepoznám. Akurát v mojom rodnom liste je uvedená ako Agneša, čo nenávidí.
U piatakov máme teraz v jednej triede troch Šimonov a jedného Simona.
Moja mama je Agnesa a je fakt, že inú nepoznám. Akurát v mojom rodnom liste je uvedená ako Agneša, čo nenávidí.
letfenixa ale Agnes je moc krásný. Mne se teda líbí i česká Anežka.
Potrefenáhusa Kateřina
kdybych měla dceru, byla by Kateřina nebo Žofie..
Potrefenáhusa všetci ju Anežka volajú.
Jee, jmena, to mam rada
libi se mi kratke zenske jmena: Anna, Hana, Emma, Nina, Soňa... ale u manzela neproslo zadne z nich ( i kdyz Anna byla ve finalnim vyberu u starsi), tak mame doma Magdalenu a Karolinu
prijdou mi hezka jak pro male holcicky, tak dustojna i pro dospele zeny. A maji stejnou podobu v cestine i slovenstine, co bylo jedno z kriterii pri vyberu.
mnum jo, Nina! Taky krásný. A Vivien už tu byla?
mnum Vidíš, já vždycky chtěla Kateřinu a Veroniku a kvůli příjmení jsme museli hledat krátká a jednoduchá jména. To jsou paradoxy![]()
Anema jedna z mych polskych kolegyn je Renata. Pak mam v tymu Magdalenu, Ewu, Joannu ( moc se mi libi, ze dusledne vyslovuje zdvojene n), agnieszku ( rika si Aga), Aleksandru (rika si Ola), Agatu, Annu...
clothilde já znám toho Adama![]()
Sweet Potato Veronika jsem ja. A kdyz jsem cekala druhou holku, tak mi kazdou chvili nekdo zanotoval Holky z nasi skolky, ze teda to musi byt Apolenka ![]()
z tech dlouhych jmen se mi libi krome Kateriny taky Antonie, i Viktorie, ta ale nesplnuji nase cesko- slovenske kriterium
Evaeva a ja znam Evu narozenou na Stedry den ![]()
mnum to kritérium vyřadí hodně jmen, ne? Mám pocit, že čeština a slovenština zaměňují y/i - Kristýna, Matylda,...
Já jsem naštěstí v dubnu![]()
mnum Haha, Holky z naší školky byly hit, když mi bylo asi 12. S kamarádkou jsme se pořád hádaly, jestli je tam Ančí nebo Hančí. ![]()
Sweet Potato a pak je tam Klára tančí, že? Já si jako dítě myslela, že je tam Klára Kančí, jako její příjmení![]()
Evaeva ano, proto kdybychom meli mit treti dceru, tak bychom ji nejspis museli pojmenovat po mne, kdybychom chteli zachovat linii dlouhych jmen
jinak mi napada uz jen Dominika
Klára H/Ančí
Bára Mančí
Už nevím čí
To všechno byly holky z naší školky
senzační
(To nezapomenu do smrti)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.