Sweet Potato já tu písničku taky znala celou, ale pořád jsem tam slyšela to Kančí![]()
VIP zjevy
tu jsem chtela ted rano dopsat.![]()
Jelena je ted moje nynejsi kolegyne a zkracene se ji rika Jelo,mne se to libi.:-)
Jo a všem Barborám, Bárám a Barunkám vše nejlepší k svátku!
Zarinya Znala jsem jednu Jelenu, co chodila s Milanem, bylo dost těžké to nemotat![]()
Zarinya moje švagrová je J. a odjakživa se jí rika Jelo![]()
Sweet Potato jako nezmotat to s Milenou s Jelenem? ![]()
jeste se vratim ke jmenu Alexander....v recku se Alexandrum a Alexandram rika Aleko a Aleka....kde se tady vzal Sasa?![]()
Sweet Potatojo blba kombinace.![]()
ale ja jmeno Milan nemam rada,dokonce jsem ho mela v kategorii nejhorsi muzske jmeno a to zadneho skoro neznam a kdyz tak k nim mam neutralni vztah takze ani konkretni osoba mi ho nijak nezhnusila.
Dcera přišla ve školce do třídy, kde byla Magdalena. Pletla to pak nějakou dobu s Macarenou. ![]()
Magdaléně říkají nezkráceně, to se mi líbí. Magda, Madla nebo Majda za mě ne.
Potrefenáhusa Housatku ste vybrali krásne meno.
Tabea ja mam problem s tureckyma jmenama.Jednou jedna byla Durna a ja furt rikala Durum.![]()
![]()
Zarinya Durum mit alles? ![]()
![]()
dorota Potrefenáhusa Housátko je přestrojený Káčátko ![]()
Tabea ja vedela,ze ty to pochopis.![]()
Anema Helena a Magdalena mi přijde krásná kombinace jmen pro sestry.
Ale mně se líbí skoro všechna jména tady zmíněná. Jen mám nějaký osobní problém s dívčími jmény na S, Sylva, Simona, Sandra, Sabina... všechny co znám jsou trochu to... Nechci bejt sprostá ![]()
Ještě znám dvě Magdaleny, kterym se rika Mada (ta mladší Mada se jmenuje po ty starší, jsou příbuzné)
Ale všechny madly, magdy, majdy, mady i madlenky, který znám, jsou moc fajn
Potrefenáhusa Magdaléna je moc hezké jméno, dali jsme ho dceři jako druhé, při křtu (podle Máří M.) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.