Jo a všem Barborám, Bárám a Barunkám vše nejlepší k svátku!
A tak to děkujeme! ![]()
Jo a všem Barborám, Bárám a Barunkám vše nejlepší k svátku!
A tak to děkujeme! ![]()
Dcera měla panenku pojmenovanou Kristina.
Tak Betty ja som mala barbiny Anna a Diana ![]()
Pinot Noir kdyby vopruzovala, řekla bys jí "neoxiduj"?? To se říkalo, když nám bylo tak 12-14...
marieu jeej to sme používali: "čo tu oxiduješ"?
Sweet Potato Děkuju.
marieu Vodvoxiduj! ![]()
clothilde Rolex a Versace teda vubec nejde k sobe. Rolex a Breitling nebo Breguet, Versace a Armani nebo Laurent prosim, ale tohle ![]()
Sweet Potato nebo tak!
Mrakoplas no jo, je to tak ![]()
Mrakoplas moje byla Merunka. To zklamání, když jsem zjistila, že to není skutečné jméno![]()
Pinot Noir kdyby vopruzovala, řekla bys jí "neoxiduj"?? To se říkalo, když nám bylo tak 12-14...
Já to říkám dodnes. ![]()
Evaeva to je ještě dobrý, vnuka morče se jmenovalo Renault.
Ježiš, teď jsem si vzpomněla, jak jsem měla jako dítě dvě panenky/miminka a děda mi je pojmenoval Arpád a Jolána ![]()
Tak Betty malá sestřenice má psa BlackBerry![]()
Pinot Noir já se naučila modernější "vysmahni".Tak Betty jednou jedinkrát jsme měli vrh štěňat- boxeři. Jednu čubinku jsme si nechali a zůstalo jí pracovní jméno Vopička, Vopina. Byla úplně boží, nejlepší pes, co jsme kdy měli
Lama_z_Lana a tak to se mi taky moc líbí ![]()
Tak Betty Náš křeček v dětství byl Jaturkenžensirchiv
. Většinou teda jen Jatík![]()
barbucha ja sleduju na insta jednu finskou Millu a ta tam jednou rikala, ze ve Finsku se to vyslovuje opravdu dvojitě Mil-la - žije v Americe a nikdo to neumí vyslovit :-)
To mi připomnělo známého Švéda, jmenuje se Roger a miluje Čechy, protože prý jako jediní vyslovujeme jeho jméno správně, RoGer.
Ale je to už starší historka, možná by dnes, kdy už víc lidí mluví anglicky, byl zklamaný"
barbucha Připojuji se k přání, je to nádherné jméno (moje oblíbené)
.
My měli myš jménem Paní Ruprechtová ![]()
A pochopitelně do této debaty musím přidat i naši panenku, kterou máma dovezla z Kyjeva- jmenovala se Kuklanina! (vím, že už tu historku mnohé znáte, ale sem patři!)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.