Garfie Kuklanina se neomrzí. ![]()
VIP zjevy
No tak to je boží, to jsem neznala.
Mimochodem jméno Nina jsem právě dnes přidala na seznam jmen pro budoucí mimino. Líbí se mi, že nemá varianty. Ale myslím, že rodinnou radou neprojde.
Renusatko nas krecek byl Robert Hamster von Hornbach. Rikali jsme mu Bobik ![]()
Kokoska
křeček je nej!
Garfie Kuklanina je zlatej fond Parfumanie!
Lama_z_Lana moje dcera mela 3 panenky, to ji byly asi 4 roky, a ty se jmenovaly Andulová, Šnitlová a Karbanátková. A pak mela tri fiktivni kone a to byla Mela, Žida a Glida. Jmena si vyymyslela sama.
Evaeva to je ještě dobrý, vnuka morče se jmenovalo Renault.
můj plyšový pes v dětství Avia ![]()
Anema Helena a Magdalena mi přijde krásná kombinace jmen pro sestry.
Ale mně se líbí skoro všechna jména tady zmíněná. Jen mám nějaký osobní problém s dívčími jmény na S, Sylva, Simona, Sandra, Sabina... všechny co znám jsou trochu to... Nechci bejt sprostá
No jaký, to mě teda zajímá!!
Kokoska Žida a Glida ![]()
To mi připomnělo známého Švéda, jmenuje se Roger a miluje Čechy, protože prý jako jediní vyslovujeme jeho jméno správně, RoGer.
Ale je to už starší historka, možná by dnes, kdy už víc lidí mluví anglicky, byl zklamaný"
to vyslovovani jmen v cizine je fakt vtipny.Tu Jelenu v praci sefka-nemka oslovuje Dželena.![]()
![]()
A mne taky nemci rikaji Marčela.....nechapu kdyz č vubec nemaji.![]()
Aranel nee, ty seš jedna z nich? Tak to teda poopravuju svůj pokřivený názor, ty seš moc sympatická :-))
barbucha Připojuji se k přání, je to nádherné jméno (moje oblíbené)
.
Děkuju. Jméno pěkný, ale svádí k drzostem... no z takový Evy Bramboru neuděláš, že jo.
Jména plyšáků jsou top, měla jsem kočku Jepinku (fakt netuším, kde jsem to vzala) a panenky jsem zásadně pojmenovávala jménem a přijmením: Renata Kalánová a Barča Vařená. ![]()
Luna Jepinka je přece z Kočičin kocourka Damiána od Čtvrtka
Luna Jedna moje panenka byla Petra Paravljevovová. Strašně se mi líbil zvuk toho jména. Souviselo to s paraořechy, které jsem tenkrát ochutnala (vzácnost veliká) a Zojou Žuravljevovou, autorkou knížky, kterou jsem dostala ve školce. Jmenovala se Můj pes a já, já ji hfozně milovala a rodiče nad ní lamentovali - byla dost sovětská.
Mohučanka u nás Nina byla smetena ze stolu hned jak jsem řekla, že se mi to líbí, významným pozvednutím pravého obočí a vytřešťěním očí. Ale co muži na tom jméně tak vadilo, netuším..
Ja jsem mela panenku Ninu. Strasne se mi to jmeno nelibilo, ale nejak jsem ji nedokazala prejmenovat.
moora
panenka holt měla vlastní osobnost
Panenky se u nás jmenovaly Bábätko Bábo a Rúženka. Ale strašidla: jedno bylo Bekyk a druhé Maka.
Jména hraček
moje panenky neměly žádný jména, jedna byla velká blondýna a druhá černoška. Plyšaci pes Alík, Dášenka, pes Pes, a lev Lvička..opice Opka..no..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.