Karja jakože moje návrhy jsou Alexandra, Saša a Nina?
To by mohlo klapnout...
![]()
Karja jakože moje návrhy jsou Alexandra, Saša a Nina?
To by mohlo klapnout...
![]()
My měli myš jménem Paní Ruprechtová
A pochopitelně do této debaty musím přidat i naši panenku, kterou máma dovezla z Kyjeva- jmenovala se Kuklanina! (vím, že už tu historku mnohé znáte, ale sem patři!)
Kuklanina mě vždycky znova pobaví. Mohla se kamarádit s naší Soňou Pupíkovou (Soni Puppe)
A ke zvířectvu přidávám neonky jménem Baletčeskoslovenskételevize
OliveOyl baletčeskoslovenskételevize pro hejno neonek je dokonalý!!! ![]()
Dadoo Tak to mě teď zajímá, kdo odtud má, teď asi dvoumesicni, holčičku jménem Nina.
Ta s těmi chlapci dvojčaty? ![]()
Já jsem měla dvě oblíbené panenky, menší blondýnu Aničku a větší brunetu Vlastu, kterou jsem pojmenovala po tetě, protože měla stejné vlasy. ![]()
Bledule no nevím, jestli jsou to dvojčata, ale ano. Jeden chlapeček má nějaký pohybovy handicap.
OliveOyl
bozi!!!!
Zarinya No já kromě těchto bohů taky nic. Ani si na žádné nevzpomínam. Ale ty moncicaky, mimochodem taky mých sester, jsme s kamaradkou využívaly tak, že jsme o odpoledních volaly z pevný na různý linky našich známých a do telefonu jen zapiskaly tím moncicakem, dost to lidi štvalo:-D.
cha cha, my jsme s brachou volali na ruzny cisla z telefoniho seznamu a kopirovali jsme fory ze Simpsonu kde Bart vola k Vockovy.
Dadoo Já jsem si celou dobu myslela, že je to nějaká tvoje kolegyně ze školy, protože jsem ji uviděla poprvé mezi tvými přáteli. ![]()
Teď by mě zajímalo, kdo to doopravdy je. ![]()
A mně zase vrtá hlavou, kdo je tady Jana H., kterou vsichni odsud sledujeme na IG a já si jí nedokážu propojit s žádným nickem tady ![]()
![]()
vanilka bertulka z pekla. Dala se na krásný focení. Jestli chodí sem nevím.
Bledule tak nás ji odtud sleduje 8. Luciesvanity.
Tak kdo ji opravdu zná? ![]()
Catherinne aha, tak na peklo já nikdy nechodila. Díky. Každopádně fotky má krásný ![]()
Catherinne Zkraje chodila, ne? Jen jako Berta, myslím.
@dadoo Jsem to já. Chodím sem už od módního pekla, ale v podstatě jen jako čtenář. Jen párkrát jsem se na něco ptala. Osobně se znám jen s Catherinne, protože mě stříhá, jinak s nikým. A jak jsem se dostala do sledování na instagramu vůbec netuším :))
Možná, že jak sleduji někoho odsud, tak zase ostatní začali mě... Je to tedy zvláštní, jak ty sítě fungují. ;)
Kluci jsou opravdu dvojčata. Byli předčasně narození a Toník má DMO. A od září máme malou Ninku ![]()
vanilka vanilková a Já čučím jako puk
chvilku jsme se neviděly a vy máte miminko! Moc gratuluju ![]()
Catherinne Moc děkuju ![]()
Ona je to už větší chvilka. Nejdřív byl lockdown a pak já na rizikovém, tak se nemůžu do Prahy dostat :))
vanilka vanilková no to je mi jasné, že teď to bude náročnější
kolik je to k vám km? ![]()
Catherinne cca 70.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.