Garfie
tohle se bude jeste zajimave vyvijet:D Garfie, tchyne cisare!
VIP zjevy
barbucha Ty jo a teď koukám, že je dokonce levnější, než škola, kam mají nastoupit naše děcka!!!
Okamžitě je přehlašuju, mladej Hisahito, budoucí císař, je přesně o dva roky starší, než moje dcera!
No hned jsem si na tebe vzpomněla, jestli by se vám to nehodilo
Teda původně jen z čirýho zloprckovství - samozřejmě
ale jestli je levnější, tak neni vo čem!
Takhle mám vyhlídnutej gympl pro zřítelnici (a jiný členy královský rodiny
), ale ten teda levnější než jiný neni, ba právě naopak ![]()
Garfie
a už to ví budoucí mladá císařovna či jaký titul ženy císaře nosí?
Garfie To tvoje dítě vědělo, proč se mu do Japonska nechce! ;o)
Děkuji všem za podporu!!
Je tam jeden malý drobný detail-výuka je v japonštině. A dělají se tam přijímačky, písemné sice může dělat jako příchozí ze zahraničí v angličtině, následuje ale ústní pohovor v japonštině...ehm ehm, zatím umí jenom tenhle song, nevím jestli by tím ohromila!
Garfie to je bozi pisnicka![]()
711990 Jo, akorát u nás si ji děti zpívají FURT!!
Naučila je to malá Japonka.
Garfie Myslím, že toto svěží dílko má u mě našlápnuto zařadit se po bok Yuve yuve yu![]()
Garfie no to bys ji snad neudělala, že bys ji dala císaři! ![]()
continuity Lásce neporučíš ![]()
Isca Až si ho budeš prozpěvovat místo koled, zříkám se zodpovědnosti!
Isca ani nahodou:D
Garfie Když jsme u těch císařských sňatků, jak to vůbec dopadlo s tou sestřenici Aiko, která si chtěla vzít obyčejného smrtelnika, nevíš?
Kora nedávno se tom hodně mluvilo. Po dvou letech jim otec povolil sňatek. Brali se na úřadě, ona se vzdala vysoké finanční náhrady a stěhují se do NY.
Kora Normálně si ho vzala, malý občanský sňatek, bez oslav, prostě se jen podepsali na radnici, ona je vyškrtlá z císařské matriky a nikdy už nesmí přespat v paláci. Vzdala se teda peněz na které má ze zákona nárok, pokud vím, tak on už splatil dluh své matky, kvůli kterému byla aféra. Odletěli do New Yorku, kde mají prý malý jednopokojový byt. On pracuje v nějaké právní kaceláři, ona by měla taky nastoupit do práce. Docela drsná změna, tak snad to ustojí.
Kora taky bych jim to přála. Taková pohádka naruby.
Garfie a cesta zpátky pro ni už není, předpokládám.
Garfie To mi přijde strašně drsný, jak holky, které si berou muže z "lidu", takhle odstřihávají, na rozdíl od kluků![]()
Isca K tomu osekání císařské rodiny došlo po válce, bylo jich hrozně moc, takže se muselo rozhodnout, kdo nebude patřit k přímé císařské rodině. Ony přijdou o titul, ale od státu dostanou velmi podstatnou jednorázovou finanční částku. A pochopitelně s rodinou se stýkají dál. Hirohito poté ani nešel na svatbu své nejmladší dcery, vdávala se až po tomto opatření. To ale Akihito (současný emeritní císař) porušil a na svatbu dcery šel. Ta Mako, co se teď vdávala, byla první, kdo finanční příspěvek odmítla.
Ona ta dědičnost přes mužské pokolení je vlastně součástí kulturního dědictví Japonska. Hodně se o tom debatovalo, než se narodil mužský dědic (ten co si ho má brát moje dcera
), byl první tuším po čtyřiceti letech. Ale vláda tomu nebyla moc nakloněná, takže zatím ani nehrozí, že by byla císařovna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.