Kokoska To ano, na to že ten Homola je vzhledově spíš takovej zjev, je opravdu hezká. Je mě docela drásá to říkani ji ,,Lola,,.
Pinot Noir A to je toto foto milosrdné, ten mokrý vzhled! Ale na místě Dary bych se přes to snadno přenesla!
Kokoska To ano, na to že ten Homola je vzhledově spíš takovej zjev, je opravdu hezká. Je mě docela drásá to říkani ji ,,Lola,,.
Pinot Noir A to je toto foto milosrdné, ten mokrý vzhled! Ale na místě Dary bych se přes to snadno přenesla!
Jasně že nen uplnei blbej, kdyz je ve vedeni klubu,ikdyz to muze bejt taky bilej konik...ale zjevem a hlasovým projevem mi to proste tak pripada. To chmíří na hlave, neco podobnyho nosi Nagy, to je hrozny. Na DR jsem alergicka, prijde mi hodne ošklivá...jako povinnost dodavam,ze postavu,az na ty kozy, ma skvelou. Takze ted zaplni na dlouhou dobu bulvar, to si D bude medit. Otazkou je, co na to Pavka. Jeden podobnej párek tu uz byl...
Karja Pinot Noir mokrý vzhled neboli pochcaná sláma? ![]()
Jo, na těch fotkách s Darou vypadá fakt děsně, mně se strašně nelíbí tmavý vousy a světlý vlasy dohromady. Blbej úplně není a co oceňuju, že dává (dával) fakt hodně peněz na různý charity a nijak to zbytečně nemedializoval.
Jinak jsme to měly na tom gymplu s kámoškama pěkně rozdělený - jedna Šmícu a druhá Poborskýho. Teď si říkám, že jsem z nich ten vkus měla nejhorší![]()
tina jsem tým Šmicer ![]()
Karja musím říct, že se mi Homola líbí víc než Nedvěd. Já mám pro tyhle trochu voválený, ale hodně charismatický typy slabost.
tina Ale ten Šmíca ani není hloupej! Jo aha, ty píšeš na gymplu:-D Tak to nevím, ale teď vypadá celkem dobře, takovej furt mladej stihlej kluk!
stes No mě přijde, že ty hlasový projevy má blbý asi tak 99procent fotbalistů, i ty chytrý, oni to maj tak naučený asi.:-D. Ono jak se pohybujes dlouho v té partě, rozhovory na jedno brďo třeba 15 let, s novinarema můžeš omilat vlastně deset vět dohromady celou tu dobu. Do toho ještě ty jazykové bariéry napříč celým mužstvem, to jako projev za ty roky hodně omezí no! A otázka pro doplnění: Jakej podobnej párek jsme tu měli?
bram souhlas, z Homoly to charisma přímo stříká a to jinak na tyhle smažkovitý typy nejsem
Karja Řepkovic![]()
V lepších klubech mívali fotbalisti kurzy, kde se učilo, jak se vyjadřovat do televize. Myslím, že za těch posledních 25 let (kdy byl Nedvěd aktivní fotbalista) se to hodně zlepšilo. V zahraničních klubech se učí i finanční gramotnost, nevím, jak u nás.
Jinak blbí teda většinou nejsou, hlavně ti, kteří to někam dotáhli. Akorát místo chození do škol se učili zacházet s míčem. Většinou jsou soutěživí a hraví, lehkomyslní a naivní, z čehož pak pramení situace a problémy, které z nich udělají naprosté tupce. Jako teď Lafata nebo který to byl, když u soudu řekl, že si nechal něco slíbit od nějakého podnikatele, pokud to podnikání bude financovat, "a když mi zavolal, že potřebuje peníze, tak jsem mu je prostě poslal a dál to neřešil". ![]()
bram Mně přijde Homola taky dost dobrej :-).
Karja Neni pohledný? Fakt se ptám. Mně vždycky přišlo, že to musí být univerzální idol žen, jen já nejsem na blonďáky a hezouny. Ale nikdy jsem ho nezkoumala, tak možná tu líbivost dělaly jen ty vlasy? Ale sympaťák býval.
Jos Hašek a Šmuclerová byli krásný pár. Potkala jsem je na pár akcích, zářila z nich pohoda. Škoda, že jim to nevydrželo.
stes Repkovic bych vůbec s nima nesrovnavala, to je absolutně jiná kategorieTemhle dvoum nemůže nikdo upřít, že jsou ve svém oboru úspěšní a vlastně bez větších skandálu či nějakých skandálu na hrane. A Nedvěda s Řepkou nemůžeš vůbec srovnávat.
Karja tak jasne ze je to trochu jinej level![]()
Sweet Potato ty vlasy mu zamrzly na prelomu stoleti...opelichany kure bych rekla
bram Zrovna jsem to chtěla říct, že Homola za mě dobrej. Vžycky se mi líbil.
Já bych se teda těch špičkových fotbalistů (a dalších sportovců) trochu zastala, ti, co to dotáhli na vrchol a drží se na něm dlouhodobě, nejsou hloupí. Jasně, talent je zásadní, ale k tomu je potřeba píle a vytrvalost a sebekázeň a to každej nezvládne. Nehledě na to, že i během hry je potřeba taktizovat, předvídat, přemýšlet, číst soupeřovy reakce a přistupovat k tomu i psychologicky. Není to jen tupý běhání tam a zpátky. Jasně, mají na to i trenéry, ale jen dobrý trenér to nevytrhne. Bohužel jak hráč řeší jen ten fotbal, tak má hodně zúžený fokus a v jiných oborech si s ním většinou nepokecáte, protože nemá tolik času na čtení Vergilia v originále. Moc tomu nepřispívají ani ty rozhovory těsně po zápase, protože když si představíte, že hodinu a půl lítáte po hřišti a pak vás zpocený a utahaný a třeba naštvany z prohry přepadne novinář a vy se máte soustředit na to, co říká a ještě smysluplně odpovědět, tak chápu, že z nich občas padají perly.
Jo a na fotbal se nedívám :)
bram navíc ta otázka novináře často obsahuje rovnou odpověď. Tak co jiného pak říct než Tak určitě![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.