Renusatko No ale hokejisti mají helmy, tam je to podle té mojí teorie o hlavičkách v pohodě! ![]()
VIP zjevy
Garfie já si vždy vzpomenu na Žiga Pálffyho. To byl hokejový mág, ale jinak by ho člověk politoval.
Jejda, a co volejbal? Zřítelnice hraje nějakou národní dorosteneckou ligu
Volejbal je super, vrcholově ho hraje hodně lidí s titulem. V ČR a možná i jinde v Evropě to není moc dobře placené, takže zadní vrátka jsou důležitá![]()
Zrovna u hokejistů se ty nárazy do hlavy a jejich následky docela hodně řeší v posledních letech.
Dneska to Kostkove dost slusi, oproti te Bozene Nemcove posledne...
tina s ofinou vypadá jak máma Carmen, líbí se mi.
Vilemina zrovna jsem v podstatě to samé psala do televizního vlákna... Moc jí to sluší...
vydratarka tance krásný, ale nějak mi výběr hudby přijde dnes nějak nudnej...
Vilemina presne jsem si rikala, jak je mame podobna.
Vy už jste u tance, ale já ještě k Nedvědovi:
Známá známého prý s ním chodila do školy a on pořád chodil do hodin pozdě, protože někde hrál fotbal. A učitelka mu říkala: "Nedvěde, Nedvěde, fotbal tě živit nebude!"
Lav :-D To je pěkná tečka na závěr!
Sweet Potato barbucha je to všude, lezci zas mají místo mozku smotaný lano
Vy mě děsíte, dyk zřítelnice je zcela objektivně malej génius! ![]()
Teda dost jsem se lekla. Ne že by morbidní obezita byla něco dobrýho... a shodit nějaký to kilo je chvályhodný (a pěkná fuška k tomu)... ale v obličeji to už tak pěkná změna není.
A docela se bojím, že si už moc nezahraje. Ten (žádanej) typ bodrýho tlusťocha je prostě pryč...
barbucha No je to úplně jinej člověk, to je pravda. Ale sluší mu to.
barbucha proč lekla? Mně se líbí, sluší mu to.
Fakt myslíte že sluší? Figura cajk (aspoň jak je vidět v obleku), ale ten obličej?
barbucha Je mu skoro 70 a zhubnul hodně. To je na tom obličeji asi vidět. Ale sympaťák
.
Ale napadlo mě, pomůže to ještě výrazně po zdravotní stránce, zhubnout po šedesátce? Kloubům a zažívání se jistě uleví, ale ty zdravotní důsledky se už napravit nedají, nebo se pletu?
Mirka řekla bych, že na vysoký tlak i cukrovku to vliv mít bude. Cukrovka samozřejmě nevymizí, ale ta míra potřebné kompenzace může být nižší. Rozhodně to zdravotně může jenom pomoct.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.