Tabea myslim ze nejde o to jestli vyztuzena nebo tenka, ale musi byt sedici a spravne drzet
VIP zjevy
Tohle mi připomíná doma spíchnuté manžestráky.....![]()

Hanka H Kdo to je? ( Nejhezčí je ten klobouk, jen si nejsem jista,nzda na téhle hlavě).
černá káva Ty neslyšíš ty Zvonky štěstí
?!
Hanka H Ha
Už mam ten sluch slabší.
OliveOyl
a já furt koho mi to jen připomíná :))
černá káva Ty možná slabší sluch, osoba na fotce evidentně přichází o zrak a soudnost. Tenhle outfit fakt vypadá jak vytažený z kontejneru pro Armádu spásy....pardón, ty botky tomu vlastně dávají punc luxusu
.
0zero7 to jako každopádně, s tou tenkou si dovolím odporovat- bradavky nechci vidět ani u štíhlejší ministryně. V tom to případě bych si přála ten obrázek vymazat z hlavy.
marieu Zrovna dneska na mě vyskočil jakýsi motivační článek o tom, že KAŽDÁ žena se může svobodně rozhodnout o tom, zda nosit, nebo nenosit podprsenku, bez ohledu na to, jaká je její pracovní pozice, a že jejím šéfům je do toho naprosté houby. Takže co jsou proti tomu nějaké neposlušné bradavky
!
Hanka H jsem špatná, špatná feministka!!!
Hanka H Asi nějaká asociace s fotkou těch děti? Jakože retro ![]()
OliveOyl jezis zrovna to chci psat![]()
Že je stará a tlustá, no prosim. Nejsme každá štíhlá dvacítka, že jo.
Ale že vypadá jak zanedbaná domovnice, v tom už kapku problém vidim. Padnoucí podprda se sehnat dá, příčetnej svetřík v příčetný barvě taky, rovněž tak decentní sako, a kadeřnictví zavřený nejsou. Ten příšernej prsten na ruce zvíci lopaty je už jen třešnička na dortu ![]()
Děs běs, co u nás poslední roky reprezentovalo tu elitu ![]()
To se teda hodně nepovedlo. Od hlavy až k patě.
Hanka H tak má teda ránu. Ale pro mě je Dara synonymem nevkusu.
barbucha Tak nějak (ad ministryně).
![]()
https://www.super.cz/798260-opily-slovacek-ji-pry-vyhrozoval-lucie-gelemova-promluvila-o-strachu-i-felixovych-neverach.html#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=super.sznhp.box&dop_req_id=sBTO1Jrs95N-202112181212&dop_id=798260&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.