VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Garfie
28560 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 12:32

bram Ale na druhou stranu musíš přiznat, že fotbalisti jsou zrovna dost specifická skupina. V rámci sportovců mají v tomto fakt asi nejhorší pověst. Nevím, čím to je, možná jak střílejí hlavičky?  Určitě existují výjímky, ale celkově to asi výkvět není. 

(to není nic proti Nedvědovi, jestli se Daře líbí, tak si myslím, že by jim to mohlo klapnout, podle mě se k sobě docela hodí)

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 12:35
Online Garfie
28560 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 12:36

Ounz jo tak to je klasika!!!

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 12:37

Karja

No jo, taky máme v práci Průšu a nemá to lehké .

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 12:38

Garfie viď

Offline Beranka
419 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 12:43
Reakce na Karja:

stes A Nedvěda s Řepkou nemůžeš vůbec srovnávat. 

​Co by na to řekl sám Řepka?

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 12:48

Ounz ouvajs..mountains is good..mein gott

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 12:49

Garfie Já jsem to už možná psala. Když holky začínaly s basketem, v nejmenších kategoriích se hrály i mixy. A už na první pohled bylo poznat, kteří chlapečkové dělají fotbal. Při úspěchu obíhali hřiště, hulákali a zdravili "tribuny",  sebemenší zámince (přišli o míč) se váleli po zemi a umírali na strašné zranění. 
Ano, mám předsudky. Ale zároveň hlásím, že dospělí kolem basketu mají obvykle místo mozku oranžovou kouli.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 12:56
Reakce na Sweet Potato:

Ano, mám předsudky. Ale zároveň hlásím, že dospělí kolem basketu mají obvykle místo mozku oranžovou kouli.

​Jejda, a co volejbal? Zřítelnice hraje nějakou národní dorosteneckou ligu

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 12:58

barbucha Neznám, ale nedělám si iluze

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 13:03
Reakce na Evaeva:

bram navíc ta otázka novináře často obsahuje rovnou odpověď. Tak co jiného pak říct než Tak určitě

​že jsi do toho dala srdíčko a měla i to štěstíčko

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 13:08
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 13:34

Sweet Potato barbucha je to všude, lezci zas mají místo mozku smotaný lano

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. prosince 2021 14:13

Ounz Tak zrovna Rezac je dost legenda. Neznam ho osobne ale par lidi jo a zadny blbec to neni. Akorat ty jazyky nejak popletl . To video me bavi uz par let. 
Jinak mi Nedved prijde asi jako standardni zastupce sveho sportu, ona Dara taky neni nejaka predsedkyne Mensy. Pro ni on musi byt super ulovek. Preci jen ona asi neni mimo nas maly rybnicek moc znama a co si budeme...uz pomalu dohasina. I kdyz co ja vim, treba tu jeji hudbu nekdo posloucha. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 14:29

OliveOyl nno ale jak říkám, je to kulatý

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 15:18

Jos já si nemyslím, že je to blbec, jen to video je prostě vtipný.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 15:25

bram Já ani nemyslím rozhovory po zápase, ale hovory s ním všeobecně. Neříkám, že je úplně blbej, spíš zaměřenej jednostranně. Na fotbal a co se sportu týká může být šikovnej, ale při v běžným životě bych ho nezvládla. Možná je to všechno spojené, má jedno téma, o kterém hodně ví a zbytek je kalamita. To není pocit z médií, ale hodně stará osobní zkušenost. 

Jinak Homola není žádný krasavec, ale má velké charisma. A to je strašně důležité. A taky mi přjde dost dobrej. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 17:32

Renusatko Garfie 

On ten fotbal fakt JE specifickej. Můj muž to od dětí dotáhl do nejvyšší soutěže v Praze. Skončil v období přechodu do mužů, profesionální kariéra se ho netýkala. Nevyrostl a měl i jiné zájmy. Ale hrál s ním třeba Jindřich Šídlo, ten taky nepřešel . Jako není to sport jenom pro blbce, spíš je to o tom, že tak strašně moc úspěšný jako Nedvěd může být jen ten, kdo dá fotbalu všechno, v žádném jiném sportu není taková konkurence. Oni pak žijí v úplně jiném světě a mají asi hodně zúženou perspektivu a dostávají se z vlivu rodiny do vlivu té mašinérie ještě hodně mladí. To, co mluví do televize, jsou takové produkty profesionálního fotbalu. Odpadlíků od fotbalu je plná republika, nižší a amatérské soutěže musí mít strašně moc členů, často to dotáhli daleko v jiných oborech. Ale takový v repre neuvidíš. Sporty, které člověka neuživí, nebo jenom pár těch nejlepších, jsou na tom úplně jinak. Mmch zrovna Nedvěd prý měl neskutečný tah na bránu, velká osobnost na hřišti.

Sweet Potato 

Mužovy zážitky z fotbalu jsou nekonečnou studnicí pro pobavení, ale teda taky je v tom to, že už děti se učí právě filmovat, švindlovat, úplatky na úrovni okresních přeborů...  

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 17:41

dynda Já jsem nikde neřekla, že je to sport pro blbce a ani nehodnotím fotbalisty nějak hromadně. Mám manžela hokejistu a na to se dá taky koukat všelijak. Ovšem končil taky brzy a šel úplně jiným směrem. Ale z osobních setkání si nějaký obrázek o člověku uděláš, když s ním mluvíš jednou, tak to může být náhoda, blbý den, blbé téma, ale tohle bylo opakovaně. Já bych prostě s takovým člověkem žít nemohla, mimoto, že jemu chybí (za mě) i jakékoli charisma a nelíbí se mi. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. prosince 2021 18:48

dynda můj muž též nějaký peníze teda dostával, skončil až jako dospělej.

Dneska mě dost pobavil: říkala jsem mámě - Nedvěd chodí s Darou Rolins. Máma - no já to četla, to jsem o něm teda mela vyšší mínění. Manžel - a já o Daře