VIP zjevy
barbucha tak za pět let nikdo neomládne, že jo.
Tereza se umí podstrojit

Tak Betty vypadá, že si půjčila od Johna Goodmana přebytečnou kůži ![]()
Teda dost jsem se lekla. Ne že by morbidní obezita byla něco dobrýho... a shodit nějaký to kilo je chvályhodný (a pěkná fuška k tomu)... ale v obličeji to už tak pěkná změna není.
A docela se bojím, že si už moc nezahraje. Ten (žádanej) typ bodrýho tlusťocha je prostě pryč...
Super, teď si na něho aspoň vidí.
Tereza vypadá jako by si vzala overzise dupačky. Jestli nebyla nakupovat v Reserved nebo co to tu bylo.
Ale prd, teď mu tam visí půl metru přebytečný kůže ![]()

Sweet Potato ale fialová bude podle Pantone barvou roku 2022! :)
bram Fakt? Já včera zachytila, že hořcově modrá.
Sweet Potato Marie Benešová? To už je ale morbidní obezita.
Kan nojo, no.. já vím, ale ta fotka mi přišla tak hrozná, až mě to dojalo a měla jsem potřebu najít aspoň něco pozitivního ![]()
bramJá to taky nevím na 100% Někdo to včera psal na fb ve stylu: Už jste to viděli? To až zjistí nevěsty, z čeho ty svatebky jako budem vázat?
A to se opakuje každý rok, vloni s šedou a žlutou stejně tak.
Sweet Potato tvl
. Ona nemá podprsenku?
Kan Já myslela, že periwinkle je barvínek, ne? Nebo? Ale každopádně mi to přijde jako taková modrofialová... :D
tv diky. Ja prvne videla jen zjev a az pak zaostrila:D
Mirka moje exšvagrová zhubla asi v 64 během dvou let 40kg. První rok 30. Motivem jí byl právě zdravotní stav - vysoký tlak a začínající cukrovka. Už po tom prvním roce mohla vysadit léky na tlak i cukrovku. Od té doby si 6 let váhu drží. Zhubla s pomocí Naturhouse. Sama nebyla schopná se přinutit a motivovat a její pl jí odmítl někam poslat.
Sweet Potato
Tady je vidět, jak tenká podprsenka a velký prsa rovná se velký špatný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.