Candance a ted mas suplik cervenych (vino) a modrych (voda) ponozek. Poslepu sahnes do cerveneho supliku a vezmes 3 ponozky, vlozis do modreho supliku, zamichas a poslepu 3 z modreho vratis. Budes mit vic cervenych ponozek v modrych nebo modrych v cervenych?
VIP zjevy
MP Meri moora continuity nemáte někdo malý dron? odpadla by ta vnější síla :)
bram hezky! Este chvili a verim, ze to nekdo vyzkousi :))
moora toto na vodu a vino nejde vztahnout - je to roztok a ten se predpoklada cely homogenni (ac byt nemusi ale to pak musis specifikovat hustotou - zda ke dane vino hustejsi nez voda.) Ponozky nemusi byt a nebudou rovnomerne .
moora Ponožky jsou ale úplně jinej level.
U vody a vína bych prostě řekla, že víno pančovaný čimkoli už protě není tak docela víno, kdežto voda je, chudák, na to, že se do ní leje kde co, zvyklá. Jo, kdyby ta otázka byla formulovaná třeba s colou, to už je jiná.
Garfie Tak to jsem si myslela taky, že smrčina je pouze ze smrku, ale prý stačí když většinově převládá. Remízek je mix všeho uprostřed luk, lánu a polí, takový ostrůvek. Jenže jak velký, aby to už nebyl les? Třeba je tu odborník, který to upřesní a uvede ne pravou míru.
moora no prave, borovy leda haj, ne borovy hajek

Krabici jsem tim provazkem nenadlehcovala ![]()
Kokoska ![]()
![]()
mám kafe v klávesnici, ty jedna! ![]()
Prosperina Já to mám naopak. Lžíce vody se ve sklenici vína ztratí, lžíce červeného by ve sklenici vody asi byla znát.
andulka01 pro vědu se musi neco obetovat!
Kokoska Vrahu! ![]()
Jen jestli jsi odečetla váhu provázku?
Sweet Potato Jenže voda ve víně je pančování, kdežto víno ve vodě je střik ![]()
Já bych jen k psaní velkého nebo malého ž u Židů podotkla, že to má i nepěkné konotace spojené s Hitlerem a holocaustem, takže to, že nám se to zdá jako blbost ještě neznamená, že to blbost je.
Sweet Potato brala jsem provazek jako soucast ptaka, takze neodecetla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.