Kokoska haj neni hajek
VIP zjevy
moora
U nás se teda zaměňuje hájek s lesíkem a lesík určitě není listnatý...
U nás se kdysi dávno, ještě v době předmobilové a předinternetové, chlapi hrozně moc přeli, jak je to s vrtulníkem, jestli se při letu naklánějí listy nebo celá ta vrtule co je nad kokpitem, byly dvě skupiny, ani jedna nechtěla slyšet názory té druhé (a to v té době už byli vysokoškoláci, ale hádali se jak báby na trhu). Nakonec to nevyřešili, ale druhý den jeden z nich zavolal kamsi na nějaké odborné pracoviště a zjistil, že se fakt naklápí listy vrtule, ne celá. To bylo mrzení u půlky týmu při další hospodské schůzce... Jo to byly fakt nejlepší debaty :D
Garfie na lesik vyhranenej nazor nemam, ale reknes hajek a vidim brizy, travu a kremenace
doufam, ze to vino jeste stihnem ![]()
moora lze otestovat závažím na niti, přes kterou předmět v krabici vytáhneš do vzduchu. Můj tip je, a jsem si tím dost jistá, že bude vážit méně o hmotnost ptáka.
Torrah vrtulník. ![]()
Jednou jsem se připletla k debatě, jaký je rozdíl mezi vrtulníkem a helikoptérou. Je dost neuvěřitelné, jaké argumenty jsou lidi schopni použít. ![]()
moora ve slovenštině máme ještě slovo hora. Existuje aj les, aj háj. A potom ještě lesopark.
moora a ty nechovas nejake ptaky?
Candance nepucim ![]()
Garfie s vinem umim taky! Mas litr vody a litr vina. Vezmes lzici vod, zamichas do vina, naberes lzici vina (uspineneho vodou) a nalejes zpet do vody. Bude vic znecistena lahev s vodou nebo vinem?
Já to s tím ptákem nějak nechápu, respektive to je přeci jasný, zvedne se pták = nadlehčí se to o váhu ptáka = míň
Nebo mi něco zásadního uniká (nevylučuju)
? Vůbec mě nenapadá, proč by to mělo být jinak.
MP Meri protoze je furt v ty zavreny krabici
prirovnani se zavazim na niti se mi libi, jen nevim, jestli nevadi, ze ho zveda vnejsi sila
moora A Hájek není Hájková!
moora Ale ve vzduchu, ne? Jestli v krabici nebo mimo už je snad irelevantní? Tím pádem nezatěžuje váhu, tím pádem míň ... no sakra!
moora Můj tip je, a jsem si tím dost jistá, že bude vážit méně o hmotnost ptáka.
To si taky myslím.
Tyjo já to snad půjdu zkusit.. ![]()
Min bude vina v lahvi s vodou. Naredis vino vodou a jeste uspinenou lzici od vody naberes zredenejsi vino. Pokud beres vino, jako cisty roztok. Pokud uvazujes alkohol ve vode, to je jina.
continuity A co remízek? A nebo smrčina?
bramja si tez myslim co continuity ale cekam chytak, takze chci vedet pravdu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.